UNITAT DE EPILÈPSIA DE L'HOSPITAL DEL MAR

Qui som?

Dr. Gerardo Conesa

Dr. Gerardo Conesa

El Dr. Gerardo Conesa és el Cap del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital del Mar des del 2006. Va ser prèviament consultor sènior de l'Hospital Clínic de Barcelona, i adjunt especialista de l'Hospital de Bellvitge. Va fer la seva residència MIR a neurocirurgia en aquest últim centre des del 1985. Ha estat professor associat de Neurocirurgia per la Universitat de Barcelona des del 1999 i actualment de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va doctorar amb Matrícula cum Laude per unanimitat el 1994, versant la seva tesi doctoral sobre el mapeig i monitorització de funció de llenguatge i motora en pacients amb tumors cerebrals. Actualment dirigeix el projecte de recerca Sylvius becat amb 2.4 M d '€ per optimitzar la planificació i l'execució de reseccions neuroquirúrgicas. Ha estat guardonat amb el premi Diari mèdic a les millors idees en 2004, i en forma conjunta el Premi Ramón i Cajal de la Societat Espanyola de Neurocirurgia Dècada del Cervell a 1999.


Dr. Jaume Roquer

Dr. Jaume Roquer

El Dr. Jaume Roquer és el Cap del Servei de Neurologia de l'Hospital del Mar des de l'any 2003. Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (1990). Professor agregat de Neurologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinador del Grup NEUVAS, acreditat per l' AGAUR i que està integray en el programa RICAD de l'IMIM-Hospital del Mar i en la "Red INVICTUS-PLUS" (RETICS Instituto Carlos III).


Encarna Muñoz

Encarna Muñoz

Diplomada en infermeria. Cap d'Unitat d'Infermeria d'Unitat d'Epilèpsia, Unitat d'Ictus, Neurologia, Neurocirurgia i Unitat del Son des del 2009. Experiència en gestió d'unitats quirúrgiques des del 2002.

Màster Oficial de Lideratge i Gestió en Serveis d'Infermeria, Universitat de Barcelona 2007-2008. Màster en Salut Pública i Comunitària, Universitat de Barcelona, 1993-1994. Post grau d'Infermeria Clínica, Escola Universitària de la Mar en col·laboració amb Johns Hopkins University, Barcelona. 1990-1992.


Dra. Laura Serrano

Dra. Laura Serrano

Laura Serrano és adjunta del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital del Mar. Va cursar la carrera de medicina i cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona. La residència la va realitzar a l'Hospital del Mar on ha estat membre actiu de la unitat d'epilèpsia de l'hospital. Ha realitzat rotació de neurocirurgia funcional a l'Hospital de Grenoble (França), específicament en els camps de cirurgia de l'epilèpsia i estimulació cerebral profunda.


Dr. Miguel Ley

Dr. Miguel Ley

Miguel Ley és neuròleg clínic en la Unitat d'Epilèpsia del Servei de Neurologia de l'Hospital del Mar. Va acabar la seva llicenciatura en Medicina a 2007 i des de llavors és especialista en Neurologia. El 2013 realitza la seva subespecialització en epilèpsia en Rush University Medical Center, a Chicago, Illinois. La seva recerca activa se centra en els efectes de la farmacologia antiepilèptica sobre el metabolisme lipídic, entre altres factors, dels pacients amb epilèpsia focal així com en aspectes de seguretat durant la monitorització per video-EEG prolongat.


Dr. Alessandro Principe

Dr. Alessandro Principe

El Dr. Alessandro Principe és metge adjunt, especialista en Neurofisiologia Clínica de la Unitat d'Epilèpsia (UE) de l'Hospital del Mar i col·labora amb el grup de Neurociències i Neurofarmacologia de l'Institut de l'Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM). En 2014 va ser fellow en el departament d'Epilepsie et malaises neurològiques de l'Hospital Universitari de Grenoble, França, on va col·laborar en projectes clínic-científics sota la guia del Prof. Philippe Kahane. De 2010 a 2014 va treballar com a metge resident en l'especialitat de Neurofisiologia Clínica en el mateix Hospital. De 2007 a 2010 va treballar com a metge en el Departament de Medicina Interna, Cardioangiología i Hepatologia de la Universitat de Bolonya. El 2007 va obtenir el títol de doctor cum laude en fisiologia aplicada i fisiopatologia, de manera conjunta amb la Universitat de Barcelona.


Dra. Gemma Aznar

Dra. Gemma Aznar

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat central de Barcelona. Metge especialista en Pediatria. Formació certificada en Neuropediatria a Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Acreditació en Neurologia Pediàtrica per la Societat Espanyola de Pediatria. Doctora en Medicina per la UAB. Estada formativa a Centre de referència d'Epilèpsia Infantil, i Laboratori de Neurofisiologia. Hôpital Necker Enfants Malades de Paris.

Actualment és responsable de la Neuropediatria de l'Hospital del Mar i és coordinadora dels pacients pediàtrics a la Unitat d'Epilèpsia del mateix hospital. És membre del grup de treball d'Epilèpsia Infantil de la SENEP. Professora associada de Medicina UAB de Barcelona des del 2008 i actualment del grau compartit UAB-UPF de Barcelona. Participa en diferents grups de recerca dins de la Neuropediatria.


Dra. Linder-Lucht

Dra. Linder-Lucht

La Dra. Michaela Linder-Lucht és neuropediatre i especialista en epilèpsia. Del 1999 fins 2009 ha treballat al Departament de Neuropediatria de la Clínica Universitària de Friburg, Alemanya. Va obtenir la seva certificació en EEG en 2003 i posseeix experiència en la monitorització invasiva de nens obtinguda mitjançant la seva activitat al Centre d'Epilèpsia de la Universitat de Friburg. Actualment realitza un programa d'educació per a nens amb epilèpsia i els seus pares.


Isabel Flores

Isabel Flores

Diplomada en infermeria per la Escola Universitària de Santa Madrona el 1991. Adquireix experiència en el Servei de Nefrologia a l'Hospital del Mar com a infermera en trasplantaments de diàlisi i hemodiàlisi. Es gradua en psicologia, especialitzant-se en l'àrea de la neuropsicologia. El 2010 s'integra a l'equip de la Unitat d'Epilèpsia. La seva tasca es centra en la pràctica epileptològica d'infermeria després de realitzar un curs d'especialització en el Centre d'Epilèpsia de la Universitat de Freiburg (Alemanya).


Cristina Tato

Cristina Tato

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària del Mar el 2008. Inicia la seva tasca professional amb pacients de Cirurgia Vascular. Al 2009 adquireix experiència en el maneig del pacient neuroquirúrgic. Forma part de l'equip multidisciplinari de la Unitat de Monitorització d'Epilèpsia des del 2012, el seu treball es centra en el monitoratge, tractament i vigilància dels pacients ingressats a la Unitat.


Eva Prado

Eva Prado

Diplomada en Infermeria per l'Escola Universitària del Mar a 2004. Adquireix experiència en la cura dels pacients de Cirurgia Vascular i urologia, 2004 - 2009. Des del 2009-2016 té cura de pacients neurològics i quirúrgics. En 2016 es forma en la Unitat de monitorització d'Epilèpsia incorporant-se a l'equip multidisciplinari de la mateixa, per a la monitorització, tractament i vigilància dels pacients ingressats a la Unitat.


Palmira Lopez

Palmira Lopez

Tècnic Auxiliar en Infermeria amb formació en epilèpsia. Des de l'any 2000 desenvolupa la seva tasca professional a l'Hospital del Mar amb experiència en el maneig amb pacient d'Urgències, UCI i Quiròfan. Des del 2010 el seu treball es centra en el monitoratge i vigilància dels pacients ingressats a la UME.


Nieves Alonso

Nieves Alonso

Tècnic Auxiliar en Infermeria amb formació en epilèpsia. Des del 2010 exerceix a la Unitat d'Epilèpsia on el seu Treball es centra en el monitoratge i vigilància dels pacients ingressats a la UME.


Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
  • Hospitals sostenibles
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat