Hospital del Mar

L’Hospital del Mar de Barcelona és una organització integral de serveis que aplega tots els nivells de l'atenció sanitària, amb importants dispositius en recerca i docència.

L'Hospital del Mar n'és el principal equipament assistencial, mentre que l'atenció sociosanitària es concentra al Centre Esperança i al Centre Fòrum. També compta amb una àmplia oferta en salut mental i addicions per a la població adulta, infantil i juvenil a la zona litoral de Barcelona i al Barcelonès nord en el centre Dr. Emili Mira. Alhora disposa de programes d'atenció a la salut sexual i reproductiva i del CUAP Peracamps. La recerca biomèdica s'articula a través de l’Hospital del Mar Research Institute i reuneix en un ampli campus docent els estudis de medicina (UPF), l’Escola Superior d’Infermeria (UPF) i l'Institut FP Sanitària.

Hospital del Mar

Hospital universitari, innovador i dinàmic, que atén patologies de complexitat mitjana i alta, amb una llarga història i tradició de servei a la ciutat de Barcelona

Hospital de l'Esperança

Plenament arrelat al barri de Gràcia, ofereix els seus serveis des de 1933. Treballa estretament amb l’Hospital del Mar per tal d’oferir una atenció sanitària global.

Centre Fòrum

Apropa els serveis de geriatria i psiquiatria, al mateix temps que enforteix la connexió amb l’hospital per a les malalties de major complexitat.

Centre Peracamps

El servei d’urgències de Peracamps atén les urgències de Ciutat Vella que no precisen ser intervingudes, i es coordina amb l’Hospital del Mar pel trasllat dels pacients que ho precisen.

Centre Dr. Emili Mira

Disposa d’una completa oferta de serveis en salut mental que compren tots els nivells de l’atenció sanitària: ambulatòria, hospitalària i sociosanitària.

IMIM

Dedicat a la recerca científica en el camp de la Biomedicina i de les Ciències de la Salut, porta més de 20 anys desenvolupant una recerca competitiva d’alt nivell.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat