UNITAT DE EPILÈPSIA DE L'HOSPITAL DEL MAR

Contacti amb nosaltres

Benvolgut pacient,

Si Un. Desitja ser avaluat pel nostre centre i no viu a l'àrea de referència del nostre centre ha de complir amb certs criteris per ser derivat. No obstant això, si vostè continua amb crisi, parli amb el seu especialista tractant per sol·licitar una avaluació.

La nostra Unitat d'Epilèpsia és centre de referència per a Catalunya designat a aquest efecte pel Govern de la Generalitat a través del CatSalut de manera que qualsevol pacient del territori pot ser derivat sense cap inconvenient si l'especialista tractant el considera adequat. Un cop realitzat el nostre estudi, Un. Podrà tornar al seu metge tractant o bé realitzar algun dels procediments terapèutics que puguem suggerir.

A més, som centre nacional per epilèpsia refractària designat pel Ministeri de Sanitat a Madrid pel que qualsevol pacient del territori nacional pot ser derivat a la nostra Unitat d'Epilèpsia. Per a això, el pacient ha de complir amb certs requisits i omplir un procediment de derivació anomenat SIFCO. Una vegada que nosaltres rebrem la sol·licitud d'atenció des de la seva Comunitat, li citarem el mes aviat possible per fer la visita.
 

Qualsevol dubte que tingui no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic.


Unitat d’Epilepsia
Centre CSUR d’Epilepsia Refractaria
Servicio de Neurología 
Hospital del Mar-IMIM

Passeig Marítim 25-29.
08003, Barcelona. España

Mail: epilepsia(ELIMINAR)@parcsalutmar.cat
Telfs: +34-932483000 (Centraleta)
          +34-932483235 (Secretaria Neurologia)
Fax: +34-932493236

Facebook de la Unitat d’Epilepsia
Twitter del Hospital del Mar