Suma't al nou Hospital del Mar!

Volem que formis part de l'Hospital del Mar. Per això, oferim 91 places de formació per a residents en 39 especialitats. Una formació d'alt nivell en un entorn únic, on l'assistència i la recerca van de la mà.

A l'Hospital del Mar hi treballem més de 4.000 professionals. Formem una gran organització universitària, activa, investigadora que atén patologies de complexitat mitjana i alta i que, per la seva llarga història i àmplia tradició de servei a Barcelona, ​​batega i creix alhora que ella.

2 Jornades de Portes Obertes

Suma’t al futur Hospital del Mar!

Vine a la Jornada de Portes Obertes per Residents 2024, organitzada per la Comissió de Docència de l'Hospital del Mar i que està adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional.

Més informació de l'equip professional

3 Contacte

Hospital del Mar Oficina d'Atenció Docent

Comissió de Docència PSMAR

Secretaria Comissió de Docència

Eli Peceño

Telèfon de contacte: 93.248.37.14

Mail de contacte: docencia@hmar.cat

Oficina Docent PSMAR

Secretaria Oficina Atenció Docent

Mireia Martínez

oficinadocent@hmar.cat

Tel. 93 2483096

Passeig Marítim, 25-29
08003 Barcelona

4 Per què l'Hospital del Mar

L’Hospital del Mar és una institució sanitària amb una oferta formativa integral que inclou, des de la formació professional fins a les llicenciatures universitàries i la formació d'especialitats mèdiques. 

Ens avala una experiència de més de 40 anys, al llarg dels quals hem anat incorporant les noves estratègies d'ensenyament/aprenentatge recomanades per la comunitat internacional per aconseguir que l'alumnat format es graduï amb les competències necessàries per exercir com a professionals de reconeguda qualificació.

Més informació