Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de l'Hospital del Mar

El nostre compromís amb la Igualtat

L'Hospital del Mar ha demostrat una especial sensibilitat pels drets individuals de les treballadores i del treballadors, protegint-los i potenciant-los.

Seguint els principis recollits en la Llei d'Igualtat de Dones i Homes, declarem expressament la nostra decidida voluntat de:

  • Integrar la Igualtat d'oportunitats entre dones i homes en l'organització com principi bàsic i transversal.

  • Incloure aquest principi en els objectius de la política de l'empresa i, particularment, en la política de gestió de recursos humans.

  • Facilitar els recursos necessaris, tant materials com humans, per a l'elaboració del diagnòstic, definició i implementació del Pla d'Igualtat i la inclusió de la Igualtat en la negociació col·lectiva.

  • Promoure la Igualtat real entre dones i homes, treballant sobre els obstacles i estereotips socials que puguin subsistir i que impedeixen aconseguir-la.

A igualtat d'aptituds, coneixements i qualificació, homes i dones han de desenvolupar les seves tasques sense que el seu sexe, edat, raça i/o religió sigui un obstacle i en les mateixes condicions quant a retribucions, formació i promoció.

Actualment, el Pla d’Igualtat entre Dones i Homes de l’Hospital del Mar es troba en la seva tercera edició (2022-2024). 

Aquesta 3a edició del pla dona resposta als requisits establerts en la nova legislació sobre plans d'igualtat i sobre igualtat retributiva entre dones i homes i, per tant, incorpora com a document annex l'Auditoria Retributiva (inclosa valoració de llocs de treball i Registre Retributiu), tal com estableixen els Reials Decrets 901 i 902/2020.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat