Centres d'Atenció Primària: Institut de Prestacions d'Assistència Mèdica al Personal Municipal

L'Institut de Prestacions d'Assistència Mèdica al Personal Municipal (PAMEM) és l'organisme públic encarregat de proporcionar la cobertura integrada de serveis sanitaris als empleats municipals i les seves famílies. Creat el 1950, s'orienta a la gestió de Centres d'Atenció Primària el 1993.

El PAMEM gestiona quatre Àrees Bàsiques de Salut a la ciutat de Barcelona, en tres Centres d'Atenció Primària, els CAP Barceloneta, Vila Olímpica i Larrard, amb una població de referència de prop de 100.000 habitants.

L'activitat de l'atenció primària inclou l'àmbit clínic i el comunitari, mitjançant activitats de promoció, prevenció i atenció de la salut. Els programes i activitats es desenvolupen conjuntament amb els professionals sanitaris en col·laboració amb les institucions sanitàries, i amb els centres socials i sociosanitaris del barri, en un model orientat a la comunitat.

El contracte establert amb el CatSalut-Consorci Sanitari de Barcelona estableix un conjunt d'activitats basades en el maneig individual i comunitari de diversos problemes de salut d'alt impacte en la població.

Els residents participaran en les activitats de disseny i avaluació dels diversos programes en funcionament en els Centres d'Atenció Primària.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat