Unitat Docent de Medicina Preventiva i Salut Pública

La Unitat Docent està formada per l'Hospital del Mar de Barcelona i  l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), l'Agència de Salut Pública de Barcelona, el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra i ISGlobal. Te acreditades 3 places anuals per a la formació de metges interns residents (MIR) en l'especialitat de Medicina Preventiva i Salut Pública.

El nostre propòsit és oferir una formació completa i de qualitat en Medicina Preventiva i Salut Pública, d'acord amb el programa oficial d'aquesta especialitat, que faciliti assolir l'excel·lència en l'acompliment de la competència professional, la qual cosa significa posar un accent molt especial en les habilitats i actituds relacionades amb la investigació i la pràctica de la Medicina Preventiva i de la Salut Pública.

Els desafiaments, actuals i futurs, a què s'ha d'enfrontar tot professional de l'especialitat fan necessari que durant els períodes de formació el/la MIR hagi de rotar per tots els àmbits sanitaris on podrà desenvolupar la seva activitat professional. Per això, una vegada hagi finalitzat el màster oficial en Salut Pública que imparteix la Universitat Pompeu Fabra, el resident rotarà per un centre hospitalari, un centre d'atenció primària, un centre d'investigació en epidemiologia i salut pública i un centre de l'administració sanitària.

Per a més informació podeu consultar el notre tríptic informatiu.

DISPOSITIUS:

         

                 

   

Contactar

Unitat Docent de Medicina Preventiva i Salut Pública Hospital del Mar

Coordinadora: Andrea Burón
Tel. +34 932 483 308

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat