Equip i serveis assistencials

Donem resposta a les persones amb obesitat greu de l'àrea d’influència de Barcelona Litoral-Mar. Gràcies a la implicació i el treball d'un equip multidisciplinari i el suport de la institució, treballem per millorar i avançar en el camp de l'Obesitat greu i de la Cirurgia Bariàtrica.

1 Cartera de serveis

Realitzem el diagnòstic i tractament de l'obesitat greu. Som una unitat acreditada a nivell europeu per a l'estudi i tractament de l'obesitat "EASO Collaborating Centres for Obesity Management (Coms)" per part del European Association for the Study of Obesity.

  • Unitat d'Obesitat greu i cirurgia bariàtrica

    El 2004 es va iniciar el programa de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica de l'Hospital de la Mar i es va posar en marxa la Unitat d’Obesitat greu i cirurgia bariàtrica.

  • Cirurgia bariàtrica

    És el tractament per als pacients que pateixen obesitat greu quan han fracassat la resta dels tractaments convencionals.

  • Programa d'educació sanitària

    Un programa de canvi d'estil de vida, que pretén ajudar (acompanyar) al pacient a canviar la seva alimentació i a augmentar la seva activitat física.

2 Equip professional

Som un equip multidisciplinar format per endocrins, cirurgians generals, digestòlegs, anestesiòlegs, pneumòlegs, cardiòlegs, radiòlegs, psiquiatres i psicòlegs, fisioterapeutes, metges de família, nutricionistes, infermers, patòlegs, hematòlegs, cirurgians plàstics, laboratori clínic i farmacèutics.

Coordinadors

Dr. Albert Goday Arno

Cap de Secció del servei d’Endrocrinologia

Dr. José Manuel Ramón Moros

Metge adjunt del servei de Cirurgia General

Equip de la Unitat d’Obesitat greu

Més informació de l'equip professional

4 Funcionament

La Unitat d'Obesitat greu ofereix una atenció integral i integrada, multidisciplinari i continua, adaptada a les necessitats dels pacients, tant en la promoció de la salut com en la prevenció i el tractament, amb l'objectiu que aquest participi activament mitjançant el compromís.

L'abordatge multidisciplinari requereix una major col·laboració entre cirurgians, anestesiòlegs, endocrinòlegs, nutricionistes, infermeria i psiquiatria amb la col·laboració de professionals de les diferents disciplines com pneumologia , digestologia, cardiologia o medicina física i rehabilitació.