Presentació

El Servei de cirurgia plàstica i reparadora és un servei mancomunat entre l'Hospital del Mar i l'Hospital de Sant Pau, dos centres hospitalaris universitaris de tercer nivell centrats en les persones, oberts a la societat i al seu entorn sanitari. La missió d'un servei mancomunat de cirurgia plàstica és assolir l'excel·lència professional en el tracte amb els pacients, en el món de la docència de grau i de postgrau i en els camps d'investigació de l'especialitat.

Amb la creació del servei mancomunat de cirurgia plàstica i reparadora s'optimitzen els recursos de dos centres hospitalaris sota una única direcció de servei clínic, el que comporta una organització accessible i àgil que ens permet ser més competitius i eficients dins del marc sanitari.

La missió del servei de cirurgia plàstica i reparadora de l'Hospital del Mar i l'Hospital de Sant Pau és cobrir totes les necessitats assistencials de la seva població i anar adquirint l'experiència necessària per ser centre de referència de patologies d'alta complexitat; coordinar la docència de grau i de postgrau; promocionar i incentivar la investigació sobre les patologies relacionades en el marc de la seva activitat i les tècniques quirúrgiques i promoure el treball en equip i la cooperació amb els altres serveis hospitalaris així com amb els diferents dispositius sanitaris i socials de la comunitat. El model sanitari es basa en la medicina orientada al pacient, amb una visió transversal de la patologia i una continuïtat assistencial amb la resta de nivells sanitaris.

L'objectiu principal del servei mancomunat és respondre a les necessitats assistencials de la seva població. Actualment l'àrea d'influència poblacional de l'Hospital del Mar és d'aproximadament 350.000 habitants i la de l'Hospital de Sant Pau, de 400.000. El servei presenta una adreça i una gestió única, una estructura assistencial i una estructura de docència i investigació úniques i amb una gestió unificada de les llistes d'espera i del flux de pacients.

El servei disposa de 8 quiròfans setmanals per realitzar procediments que requereixen la participació de l'equip d'anestèsia. Així mateix, disposa de 3 quiròfans setmanals per realitzar procediments amb anestèsia local o regional.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat