OBEMAR Virtual

OBEMAR VIRTUAL és un programa en línia dirigit a persones que pateixen obesitat i que desitgin millorar la seva salut i qualitat de vida amb cirurgia bariàtrica, des de la comoditat de casa seva.


És un programa de 6 mesos de durada on aprendràs eines que t'ajudaran en el procés cap a un estil de vida saludable i conscient, que no contempla restriccions sinó canvis progressius.

Es combinen pautes sobre alimentació saludable que aniràs incorporant progressivament al teu dia a dia, aprenentatge de receptes i tècniques de cuina, així com gestió de les teves emocions, relació amb el menjar, mindfulness, i activitat física adequada a tu.

El programa OBEMAR disposa d'un equip multidisciplinari que t'acompanya durant tot el procés, oferint una atenció de qualitat i juntament amb el pacient es decideix que és el més adequat per la seva salut.

Beneficis

  • Milloraràs la teva salut: bones digestions, millora del son, reducció de pes, augment de la teva vitalitat, millora de les malalties associades a l'obesitat.
  • Aconseguiràs instaurar nous hàbits de manera progressiva, eficaç i definitiva.
  • Comprendràs el perquè d'aquests canvis i fer-ho amb ganes i il·lusió.

Com accedir a l'aula virtual OBEMAR?

  • Cal ser pacient de la Unitat funcional d'Obesitat i Cirurgia Bariàtrica de l'Hospital del Mar.
  • Cal un nom d'usuari i una contrasenya 

Si no has accedit mai a OBEMAR VIRTUAL o no recordes com fer-ho, pots seguir les instruccions que trobaràs a la guia.