Equip i serveis assistencials

L'Àrea de Diagnòstic Integrat de l'Hospital del Mar és un hub de diagnòstic d'excel·lència en el qual convergeixen proves d'imatge, patologia i laboratori que permeten, amb una tecnologia de sistemes d'informació avançats, fer realitat la medicina personalitzada. El nou hub neix com una unitat d'excel·lència que permet avançar en el diagnòstic de precisió i el maneig de les malalties, especialment les de major prevalença i mortalitat, com el càncer, les malalties neurodegeratives, les afeccions cardiovasculars i les malalties infeccioses.

1 Cartera de serveis

L'Hospital del Mar és una organització capdavantera en precisió diagnòstica i medicina personalitzada que ofereix serveis de diagnòstic d'alt nivell tecnològic.

2 Equip Professional

L'Àrea de Diagnòstic Integrat de l'Hospital del Mar és un hub de diagnòstic que cobreix un ampli ventall de proves diagnòstiques amb la més alta tecnologia i els millors professionals, treballant de manera coordinada i integrada entre ells i amb equips multidisciplinaris d'especialistes de primer nivell de l'hospital per a obtenir el millor diagnòstic per al millor tractament.

3 Serveis i xarxa de centres

DIBI. Xarxa de diagnòstic biomèdic i per la imatge

L’Hospital del Mar és una organització capdavantera en precisió diagnòstica i el motor d'una nova xarxa de diagnòstic clínic integrat per altres centres sanitaris de Catalunya, que pretén oferir serveis diagnòstics d'alt nivell i de resposta més ràpida, eficient i innovadora.

 

Xarxa de centres

Som el motor d'una xarxa integrada per altres hospitals catalans

  • Consorci Sanitari del Maresme
  • Badalona Serveis Assistencials
  • Hospital Sant Joan de Reus
  • Hospital de Sant Celoni
  • Hospital comarcal Sant Jaume de Calella
  • Hospital comarcal de Blanes

4 Com contactar

Si té programada una visita i necessita confirmar-la, canviar-la o anul·lar-la, a més informació trobarà els telèfons i les adreces de programacions de visites.