Per què l'Hospital del Mar

Apostem per una formació d'excel·lència basada en valors com el respecte, la responsabilitat i l'esforç, i tenim com a propòsit últim la formació, no només dels futurs professionals, sinó també de ciutadans i ciutadanes responsables i compromeses amb la seva labor social en l'entorn local i global.

Volem que formis part del #futurHospitaldelMar

  • Una gran organització universitària, activa, investigadora. A l'Hospital del MAR hi treballem més de 4.000 professionals. Formem una gran organització que, per la seva llarga història i àmplia tradició de servei a Barcelona, batega i creix alhora que ella.  

  • Prestacions altament especialitzades. Som un hospital terciari i de proximitat que atén patologies de complexitat mitjana i alta. Aquest 2022 hem dut a terme més de 20.400 intervencions quirúrgiques i 117 trasplantaments de ronyó.
  • Recerca de primer nivell. El nostre institut de recerca, l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) compta amb un equip de més de 700 investigadors, que s'organitzen a 65 grups, que desenvolupen més de 200 projectes de recerca. Especialitza't i investiga amb nosaltres

  • Pensem en tu! Vetllem per la teva salut amb el programa #LaMadeSaludable amb l'objectiu de fomentar un entorn laboral més saludable i sensibilitzar i promoure millors hàbits de vida. Comptem amb descomptes en restaurants, gimnasos, esports aquàtics i pàrquings, i estacionament per a bicicletes.
  • Compromesos amb la comunitat. Contribuïm activament i voluntàriament a la millora social, econòmica i ambiental en totes les nostres activitats. Hem fet una aposta decidida per la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i vam ser pioners en el sector sanitari implementant un pla d'igualtat.
  • Estem situats en un entorn immillorable, la platja de la Barceloneta. Fàcil accés en transport públic i privat.

Per què l’Hospital del Mar

Mira l’Instagram Live del 2021                  Mira l'Instagram Live del 2022