Per què l'Hospital del Mar

Apostem per una formació d'excel·lència basada en valors com el respecte, la responsabilitat i l'esforç, i tenim com a propòsit últim la formació, no només dels futurs professionals, sinó també de ciutadans i ciutadanes responsables i compromeses amb la seva labor social en l'entorn local i global.

Volem que formis part del #futurHospitaldelMar

  • Estem situats en un entorn immillorable, la platja de la Barceloneta. Fàcil accés en transport públic i privat.
  • Som un hospital terciari i de proximitat que atén patologies de complexitat mitjana i alta. 
  • Investiga amb nosaltres! El nostre institut de recerca, l'Institut Hospital de la Mar de Recerques Mèdiques (IMIM), té un equip de més de 700 investigadors, que s'organitzen en 60 grups, que desenvolupen més de 200 projectes de recerca.
  • Pensem en tu, vetllem per la teva salut amb el programa #LaMadeSaludable amb l'objectiu de fomentar un entorn laboral més saludable i sensibilitzar i promoure millors hàbits de vida. Comptem amb descomptes en restaurants, gimnasos, esports aquàtics i pàrquings, i estacionament per a bicicletes.
  • Contribuïm activa i voluntàriament a la millora social, econòmica i ambiental en totes les nostres activitats. Hem fet una aposta decidida per la igualtat d'oportunitats entre dones i homes i vam ser pioners en el sector sanitari implementant un pla d'igualtat.

Per què l’Hospital del Mar

Mira l’Instagram Live del 2021