Tècniques d'elevació, reducció i simetrització mamària

La majoria de les tècniques que utilitzen teixits propis de la pacient permeten que la nova mama tingui un aspecte bastant natural i evolucioni en harmonia amb l'altra. Tot i això, hi ha dones que necessiten una nova intervenció per modificar lleugerament el pit sa per aconseguir una màxima simetria entre els dos pits. Per a fer-ho hi ha tres possibilitats: augmentar el pit, reduir-lo o elevar-lo.

Les reseccions parcials de la mama, tractament conservador, és el procediment quirúrgic d'elecció en el tractament de la dona amb càncer de mama, mantenint o millorant els resultats anteriors amb cirurgia agressiva.

Això comporta el desenvolupament de tècniques d'extirpació completa de la lesió, la remodelació inmediata del pit i la simetrització de la mama oposada. Són un conjunt de procediments que milloren el control oncològic i afavoreixen el resultat estètic final, evitant les deformitats pròpies de les grans reseccions oncològiques.

L'element bàsic de la tècnica oncoplàstica conservadora és l'elaboració d'un patró de ressecció, ja que el seu disseny preveu, al mateix temps, l'extirpació tumoral i el remodelat de la glàndula mamària. Això dependrà de la localització tumoral, de la relació tumor/mama i de les característiques del pit (tamany i pròtesis).

Aquestes intervencions es poden practicar entre 2 i 4 mesos després de la cirurgia reparadora però també pot fer-se simultàniament a la reconstrucció mamària.

Són cirurgies senzilles y que no presenten gaires problemes per recuperar-se.

Tècniques:

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat