Notícies

28 de desembre de 2020 - Informació general

Professionals de l’Hospital del Mar formen part del dispositiu de vacunació contra la COVID-19

Professionals de l’Hospital del Mar formen part del dispositiu de vacunació contra la COVID-19

L'equip, format per 27 persones, va ser l'encarregat de vacunar ahir els primers veïns de la ciutat de Barcelona, els residents i professionals de la Residència Assistida per a Gent Gran Mil·lenari de Ciutat Vella.

Els professionals de l'Hospital del Mar s'han integrat al dispositiu posat en marxa pel Departament de Salut per portar a terme la vacunació contra la COVID-19 a l'àrea d'influència del centre, l'AIS Litoral-Mar, amb l’Atenció Primària de Barcelona ciutat de l’ICS. En total, un equip de 27 professionals, format per 20 infermeres, 6 professionals administratius i una coordinadora, la infermera Rosa Minguell, així com el suport d'Ascensió Esperanza, coordinadora d'hospitalizació d'infermeria.

La primera persona vacunada

Els equips integrats per professionals de l'Hospital del Mar van ser els responsables, ahir, d'administrar les primeres vacunes a la ciutat de Barcelona. Va ser als residents i treballadors de la Residència Assistida per a Gent Gran Mil·lenari de Ciutat Vella. El dia 5 de gener continuaran fent-ho, dividits en 5 equips de dues infermeres en horari de matí i el mateix nombre en horari de tarda. En aquesta primera fase, es desplaçaran a les residències designades pel Departament de Salut dins l'àrea d'influència del centre.

L’equip de vacunació

Les infermeres encarregades de l'administració de la vacuna han rebut formació en línia sobre les característiques específiques d'aquesta campanya. A la vegada, els equips que es desplacin disposen d'un equip de reanimació, així com del material necessari per a realitzar la vacunació.

Mostrant la primera vacuna administrada

Podeu trobar més informació sobre la campanya de vacunació contra la COVID-19 en aquest enllaç https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat