Reducció de pit

La mamoplastia de reducció ofereix grans beneficis en els pits grans i sense consistència. La cirurgia permet millorar la qualitat de vida de les pacients amb pits de volum i pes excessiu que els provoca mal d'esquena o problemes a l'hora d'adoptar certes postures.

La reducció del pit és un procés que s'associa amb freqüència a la reconstrucció i que, tal i com s'ha comentat abans, pot practicar-se al mateix moment, fet que permet evitar una segona cirurgia a la pacient.

El procés és una mica més complex que l'augment de pit ja que implica realitzar una incisió per treure l'excés de teixit, greix i pell i després s'ha de cosir la mama.

La pell dels dos costats s'uneix per generar un contorn més ferm.

Durant la intervenció, el mugró pot quedar unit als nervis i als vasos sanguinis en una illa de pell. Tanmateix, si el pit és massa gran, hi ha la possibilitat que es tregui el mugró i es posi en una zona superior de la mama. En aquests casos es podria perdre la sensibilitat del mugró.

El procés del postoperatori no acostuma a provocar dolor i resulta una mica incòmode. La majoria de les inflamacions desapareixen poques setmanes després de l'operació. És recomenable no carregar peses ni realitzar esforços un temps així com portar un sostenidor tipus esportiu unes setmanes després de la cirurgia.

Algunes pacients poden patir dolor fins no haver-se recuperat totalment i existeix la possibilitat de perdre la capacitat de donar llet si durant la cirurgia es tallen els conductes de la llet materna.

Finalment, un petit percentatge de pacients pot perdre sensibilitat al mugró i a l'arèola que poden morir per falta de reg sanguini, un fet que requeriria utilitzar pell d'altres parts del cos per reconstruir el mugró.

Terminis previstos

  • Cirurgia: 1-3 hores
  • Hospitalització: 24 hores
  • Actividad diària habitual: 1 setmana
  • Esports i activitat enèrgica: 4-6 setmanes

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat