Augment de pit

En el context de la reconstrucció del pit, aquest tipus de cirurgia té un plantejament diferent a la de l'augment de pit estètic. La tècnica consisteix en augmentar el volum de la mama sana per a que pugui tenir una consistència i un contorn semblants als de la mama reconstruida.

Amb el pas del temps, l'embaràs o la lactància, algunes dones experimenten una certa atròfia o pèrdua de volum de la mama sana. Si el pit d'aquestes dones es manté en una posició adequada (pit que no cau), pot sotmetre's a aquesta cirurgia d'augment per millorar el resultat final de la reconstrucció. És a dir, la mamoplastia d'agument és un recurs per a donar simetria als dos pits que es pot utilitzar en reconstruccions de la mama.

Aquesta tècnica es basa en introduir un implant mamaria a nivell submuscular (per sota del múscul) per donar volum i turgència a la mama sana i així harmonitzar-la amb la mama reconstruida. Normalment, l'implant s'insereix pe la via periareolar, és a dir, a través del límit interior de l'arèola, just per allà on es produeix el canvi de color de la pell.

El pit pot presentar blaus, estar inflat o adolorit durant una o dues setmanes, unes molèsties que es poden pal·liar amb compreses fredes. És normal sentir una mica de dolor a la zona del mugró.

Poc a poc, la pell i el múscul del pit s'estiraran fins a acollir l'implant i el pit caurà i es suavitzarà fins a adquirir el seu aspecte i posició finals.

Terminis previstos

  • Cirurgia: 1-2 hores
  • Hospitalització: 24 hores
  • Actividad diària habitual: 3-4 dies
  • Esports i activitat enèrgica: 3-4 setmanes

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat