Insuficiència cardíaca

Àrea professionals

Aquesta secció del web conté informació detallada dels programes formatius per a facultatius en l’àmbit dels Programes d’Insuficiència Cardíaca. Podreu llegir les característiques del programa de formació així com els futurs programes adreçats a infermeria en l’àmbit de la insuficiència cardíaca. També tindreu accés a una descripció i actualització bàsica dels programes de recerca que la Unitat d’Insuficiència Cardíaca (UIC) de l’Hospital del Mar està impulsant activament.

També podreu consultar i descarregar els materials educatius que utilitzem a la UIC de l’Hospital del Mar que serveixen com a materials de suport a infermeria en el moment de la seva intervenció educativa sobre els pacients, familiars i cuidadors per tal de millorar el seu coneixement sobre la Insuficiència Cardíaca i millorar el nivell d’autocura en aquest àmbit. Aquests recursos poden ser útils per a tots els pacients que pateixen aquest problema, ja siguin atesos en l’àmbit del Programa d’Insuficiència Cardíaca Mar-Litoral o en d’altres àmbits.

Veureu que en aquesta secció disposeu d’una àrea que us permet establir contacte directe amb qualsevol dels membres de la UIC de l’Hospital del Mar i poder-los adreçar preguntes i qüestions referents a aquesta síndrome: com a professional implicat en el maneig de pacients amb Insuficiència Cardíaca, aquesta serà una de les vies d’accés directe per tal de comunicar-vos amb nosaltres i facilitar la cohesió del Programa d’Insuficiència Cardíaca Mar-Litoral.

Si voleu més informació, també podreu explorar una amplia selecció de links a d’altres pàgines web en les que descobrireu nous continguts que us permetran ampliar els vostres coneixements en l’àmbit de la Insuficiència Cardíaca i la malaltia cardiovascular en general des del punt de vista del professional de la salut.

Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat