Urologia

Actualment el Servei d'Urologia de l'Hospital del Mar ofereix als usuaris una atenció urològica d'alta qualitat en pràcticament tots els camps de la Urologia moderna. Per això, ha distribuït la seva activitat assistencial en Unitats Funcionals amb la col·laboració d'altres Serveis i Unitats Clíniques dins del mateix Servei. Entre elles cal destacar: la Unitat de Trasplantament Renal; la Unitat de Càncer Urològic Freqüent; la Unitat de Sòl Pelvià; la Unitat d'Andrologia; la Unitat d'Endourologia i Cirurgia Laparoscòpica; la Unitat de Cirurgia Reconstructiva de la Uretra; i la Unitat de Cirurgia amb Làser Holmium; sense deixar de costat una àmplia activitat en el camp de la Urologia General.

Aquesta activitat assistencial proporciona als residents del programa MIR una oportunitat única per adquirir coneixements científics i habilitats tècniques, que es tradueixen en una sòlida formació urològica que els capacita per exercir l'especialitat en un mercat professional cada vegada més competitiu.

Però sense cap dubte, el patrimoni més important del Servei és el capital humà, constituït per una sèrie de professionals de la més alta qualitat humana, científica i amb una decidida vocació de servei. Tot això ofereix unes condicions òptimes per assolir l'excel·lència en els diversos camps de la tasca urològica, així com per exercir amb la màxima eficàcia les tres funcions bàsiques d'un Servei d'Urologia dins d'un hospital de referència:

  1. l'assistència urològica dels pacients;
  2. la formació dels residents MIR; i
  3. la investigació mèdica.
  • enllaços interes

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat