Presentació

La Unitat està destinada al diagnòstic, tractament i seguiment de pacients amb patologia neuro-oftalmològica. Un dia per setmana els especialistes de neurologia i oftalmologia visiten de forma conjunta els pacients. També es realitzen de forma coordinada un de cada 15 dies visites de neuro-oftalmologia i neuropediatria. Els serveis de reumatologia, neurocirurgia donen suport al diagnòstic i tractament. Amb el servei de neuroradiologia es comenten de forma periòdica els casos amb troballes radiològiques. Amb el departament de genètica es fan sessions conjuntes per comentar casos clínics pertinents, així com de cara a dirigir els estudis genètics i assessorament genètic quan es necessari. El servei de neurofisiologia dóna suport amb la realització d'algunes exploracions complementàries: potencials evocats visuals, electroretinograma, EMG, estimulació repetitiva, test de fibra única-jitter.

Els serveis implicats en la Unitat de Neuro-oftalmologia són: Oftalmologia, Neurologia, Neuropediatria, Neurocirurgia, Reumatologia, Genètica, Radiodiagnòstic, Neurofisiologia; tots amb la capacitat de treballar conjuntament de manera coordinada i desenvolupar protocols terapèutics.

El treball multidisciplinar s'organitzarà amb protocols diagnòstics i terapèutics i de seguiment desenvolupats pels especialistes implicats, adaptant els darrers avenços científics a la nostra realitat assistencial. La revisió i actualització periòdica dels protocols assegurarà una millora constant de la qualitat.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat