Presentació

La somnolència diürna excessiva, l'insomni, els roncs, les apnees nocturnes, la mala qualitat del son, els moviments i les conductes anòmales dormint són problemes comuns en la població. En la Unitat Multidisciplinària de Medicina de Son (UMMS) treballem de manera col·laborativa pneumòlegs, neurofisiòlegs, pediatres, otorrinolaringòlegs, maxil·lofacials, psiquiatres i diplomats en infermeria per a detectar, diagnosticar i tractar tots aquests problemes. Som una Unitat acreditada a nivell nacional amb personal també acreditat on atenem pacients amb totes les patologies del son de la nostra àrea.

Un dels aspectes més destacables de la nostra Unitat és l'estreta col·laboració entre els diversos especialistes al llarg de tot el procés assistencial, des de l'avaluació clínica, les proves diagnòstiques o el tractament, la qual cosa redunda en una major qualitat assistencial.

La UMMS esta dins d'un hospital universitari i per tant no pot oblidar la seva vessant docent, tant adreçada als especialistes en formació, amb programes específics per residents de Pneumologia i Neurofisiologia, com als estudiants de pre-grau.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat