Funcionament

El primer contacte amb el pacient es du a terme en les Consultes Externes de l'hospital i/o en la consulta especialitzada dels diversos ambulatoris de la nostra àrea. A l'hospital, pneumòlegs, neurofisiòlegs, pediatres i otorinolaringòlegs tenim consulta especifica relacionada amb els trastorns del son.

Una vegada sol·licitada l'exploració, aquesta es realitza en la Unitat Multidisciplinària de Medicina de Son situada, temporalment, en el Centre Fòrum. En l’UMMS es realitzen les proves necessàries per a la correcta avaluació dels tots els trastorns de son, tant a l'hospital com en el domicili i des de les més senzilles a les més complexes amb l'ajuda de tècnics amb àmplia experiència i formació.

Una vegada el pacient és diagnosticat i si requereix un tractament aquest també és proporcionat a la Unitat o per algun dels seus membres. Realitzem tot tipus de tractament dels trastorns del son, ja siguin mèdics, quirúrgics o instrumentals (CPAP, BiPAP, ventiladors mecànics, dispositius d'avanç mandibular, etc). Dins de l'apartat quirúrgic destaca la cirurgia de la via aèria superior en aquells pacients amb trastorns respiratoris del son adequadament seleccionats. La cirurgia inclou procediments sobre les fosses nasals i sins paranasals, cirurgia de les amígdales i vel del paladar, cirurgia basilingual i multinivell.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat