Informació per a residents

Benvinguts! Si estàs llegint aquest text és perquè t'has interessat en fer la residència amb nosaltres al Parc de Salut Mar, així que gràcies per considerar-nos!

En aquest espai trobaràs diversos documents que t'ajudaran a conèixe’ns una mica més, tant als membres del servei, com l'activitat assistencial i formativa que realitzaries durant la residència.

La Guia d'Acollida del Resident de Nefrologia és un document informatiu que pretén orientar-te durant els teus primers passos en el món de la Nefrologia. A la Guia d'Itinerari Formatiu i el Cronograma trobaràs informació sobre les rotacions específiques, els seus objectius i durada.

El nostre objectiu principal és la formació d'especialistes nefròlegs competents en l'assistència nefrològica, a més de la iniciació en el coneixement de la metodologia de la investigació. Un cop finalitzat el període d'especialització, estaràs capacitat per a la resolució de qualsevol problema nefrològic, per utilitzar adequadament tot l'arsenal diagnòstic i terapèutic propi de l'especialitat i per plantejar i realitzar estudis d'investigació clínica. Ens proposem que tot aquest camí es faci de manera progressiva, amb il·lusió i entusiasme. Podràs trobar més informació en el document de Responsabilitats Progressives del Resident.

T'esperem!

Cap de servei:
Marta Crespo Barrio

Tutores de Nefrologia:
Eva Márquez Mosquera (eva.marquez.mosquera(ELIMINAR)@psmar.cat)
Laia Sans Atxer (lsans(ELIMINAR)@parcdesalutmar.cat)
 

Vídeo explicatiu de la Nefrologia realitzat en col·laboració amb el servei de Nefrología de l’Hospital del Mar

Guia d’acollida per a Metges Interns Residents de Nefrologia de l’Hospital del Mar

Guia Itinerari Formatiu en Nefrologia

Cronograma del programa de formació en Nefrologia

Responsabilitats progressives dels Residents de Nefrologia

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat