Recerca

La recerca del servei de Medicina Interna és fonamental per aconseguir tots els  objectius, tant l'assistencial com el docent. No s'entén un servei d'un Hospital Universitari sense aquest aspecte.

La recerca del servei de Medicina Interna es vehicula a través del grup en Recerca Musculo-Esquelètica del Programa de Processos Inflamatoris i Cardiovasculars de l'IMIM.

El servei de Medicina Interna té fonamentalment una línia de recerca sòlida i reconeguda dins i fora de l'hospital, relacionada amb el metabolisme ossi.

Un dels objectius a consolidar és la col·laboració amb altres serveis en els que hi hagi interessos comuns de recerca en el camp del metabolisme ossi. S'han iniciat estudis en col·laboració amb els serveis d'Oncologia, Cirurgia general, Nefrologia, Endocrinologia, Psiquiatria i Pneumologia que permetran consolidar la interacció amb altres grups de recerca.

Projectes destacats

 • Determinantes clínicos y genéticos de eventos musculoesqueléticos en mujeres posmenopáusicas tratadas con inhibidores de la aromatasa por cáncer de mama. Cohorte prospectiva B-ABLE.
  FONDO DE INVESTIGACIÓN SANITARIA. ISCIII
  NOGUÉS SOLAN, FRANCESC XAVIER
 • Estudio de la toxicidad ósea en el paciente VIH por medio de la microindentación y su relación con marcadores inflamatorios
  FONDO DE INVESTIGACIÓN SANITARIA. ISCIII
  GÜERRI FERNÁNDEZ, ROBERTO CARLOS

Més projectes

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2023 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat