Àrea d’Innovació i Transformació Digital

L'Àrea d'Innovació i Transformació Digital, està impulsant el desenvolupament de diferents línies com són la telemedicina, la utilització de les dades i el modelat 3D.

1 Innovació al PSMAR

Transformar afegint valor

L’Hospital del futur serà un hospital connectat tan dins com fora. Una idea un cop desenvolupada, pot aportar una millora en l'activitat clínica i en l'atenció al pacient.

2 Tens una idea?

Tens una idea?

Si tens una idea que pot aportar una millora en l'activitat clínica i en l'atenció al pacient, t'oferim aquest espai perquè puguis explicar-la.

Jordi Martínez Roldán (Coordinador de l'Àrea d'Innovació i Transformació Digital): "Innovar és transformar afegint valor. L'Hospital del futur ha de ser un hospital sense hospital. Hem de pensar en serveis que podem oferir sense la necessitat de tenir un espai físic a l'hospital, una estructura. Serà un hospital connectat, tant dins com fora."

3 Club de la Innovació

És una iniciativa conjunta de les direccions de l'IMIM i del PSMAR per buscar noves fórmules que creïn espais de trobada per tal de promoure el desenvolupament de noves idees i sinergies de treball, en un entorn distès i pluridisciplinari. Està obert a tots els professionals del PSMAR.

4 Butlletí de la Innovació del PSMAR

El Butlletí de la Innovació del PSMAR és un butlletí de caràcter bimensual que inclou opinions d'experts, projectes d'innovació d'èxit, experiències d'innovadors del centre i, a més, recull els últims èxits externs en innovació.