Una iniciativa organitzada per la Direcció d'Innovació i Transformació Digital i l'empresa Roche, té per objectiu impulsar el treball en grups multidisciplinaris de professionals sanitaris per resoldre nous reptes en salut al PSMAR.

La iniciativa consisteix en 5 tallers o sessions on els participants s'inscriuen a un dels reptes plantejats per treballar conjuntament en: l'exploració del repte, la ideació de solucions, la creació d'un prototip, la validació del prototip i, finalment, en la presentació de la seva solució en una sessió en format de concurs.

Informació sobre el pròxim MAR Innovation Lab

JORNADA FINAL

El proper dijous 31 de Març es celebrarà la Jornada final del MAR Innovation Lab. Aquesta sessió tindrà lloc a la Sala Marull de 15h a 17h i comptarà amb la participació de Carlos Corominas, cap de redacció del MIT Technology Review, una taula d'experiències on s'exposaran diferents línies de treball i nous reptes dels professionals del PSMAR i, finalment, es farà la presentació de les solucions als reptes proposats durant les sessions grupals del MAR Innovation Lab. Un cop finalitzades les presentacions de cada grup, un Jurat format per membres de la Comissió d'Innovació del PSMAR avaluarà les solucions presentades i s'escollirà la solució guanyadora. La Jornada es podrà seguir presencialment o en format virtual. Podreu enregistrar-vos emplenant el formulari que trobareu a continuació. Recordeu reservar la data a les vostres agendes.

Us hi esperem a tots!