REDCAP

REDCap (Research Electronic Data Capture) és una plataforma web segura per crear i administrar bases de dades i enquestes en línia.

Aquesta plataforma ofereix una amplia gamma d'eines que es poden adaptar pràcticament a qualsevol estratègia de recopilació de dades i permet la importació i exportació de dades amb Excel i els paquets estadístics més comuns (SPSS, SAS, Stata, R).

El software de REDCap, desenvolupat per la Universitat de Vanderbilt l'any 2008, facilita el treball col·laboratiu entre els membres que formen part del Consorci REDCap i es una eina utilitzada per a la investigació clínica, els processos de control de qualitat i els anàlisi estadístics, entre altres.

El PSMAR forma part del Consorci REDCap des del 2020 i, per tant, tots els seus professionals poden utilitzar l'eina per a desenvolupar els seus projectes d'investigació.

Si vols enregistrar-te per accedir a la plataforma o si tens un nou projecte per treballar a REDCAP, t'oferim aquest espai per fer la teva sol·licitud.