Presentació

La Unitat de Cirurgia Endocrina de l'Hospital del Mar es va constituir a principis de 1995 per donar resposta a la creixent demanda de cirurgia de les glàndules endocrines a l'hospital. Atén a més de 200 pacients l'any afectats de malalties de les glàndules tiroides, paratiroides, suprarenals i pàncrees, procedents no només de l'àrea de referència de l'Hospital del Mar sinó de la resta de la nostra comunitat autònoma i fins i tot de la resta de l'estat espanyol.

Disposem de la tecnologia més avançada per realitzar la cirurgia endocrina amb la màxima seguretat: bestintimes.me

  • El bisturí harmònic és un instrument que minimitza la pèrdua de sang en la cirurgia tiroide i redueix el temps quirúrgic en més de 15 minuts.
  • La neuromonitorización del nervi recurrent facilita la identificació del nervi de les cordes vocals en casos difícils i proporciona informació al cirurgià sobre l'estat funcional d'aquest important nervi en acabar l'operació.
  • La determinació de l'hormona paratiroïdal durant l'acte quirúrgic contribueix a l'èxit de les operacions de glàndules paratiroides (hiperparatiroïdisme primari), particularment en aquells casos en què es practica cirurgia mínimament invasiva o en pacients amb persistència de la malaltia després d'una primera intervenció.

La Unitat cobreix les àrees assistencial, docent i de recerca d'aquest tipus de patologia i ha tingut un gran protagonisme en el desenvolupament i progrés d'aquesta subespecialitat quirúrgica a Espanya i a l'estranger.
 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat