Presentació

Actualment el Servei de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l'Hospital del Mar empra el seu esforç en cobrir les necessitats assistencials de la seva població de referència oferint una resposta terapèutica a l'ampli espectre de patologies de l'especialitat.

El nostre objectiu principal és oferir una assistència de qualitat d'acord amb els estàndards de tractament més actualitzats a nivell global. Aquest objectiu es suporta sobre 3 pilars fonamentals: tractament òptim, promoció de la investigació i influència en la formació de les següents generacions d'especialistes en l'àmbit quirúrgic.

La consolidació d'una estructura organitzativa en el terreny Oncològic de la Cavitat Oral i Cervical, així com en el tractament de deformitats dentofacials o també anomenada Cirurgia Ortognàtica, l'Alta Especialització reconeguda en l'àmbit del tractament de les afeccions de les glàndules salivals, la Osteonecrosi dels maxil·lars i dels Traumatismes Facials ens permet amplificar i potenciar les virtuts tant de l'Hospital com de l'e.specialitat.

La nostra intenció és introduir i fomentar la utilització de la planificació quirúrgica virtual, cirurgies 3D i la navegació intraoperatòria, aprofitant les noves tecnologies i el flux digital.

Actualment oferim cobertura primària assistencial a les àrees de salut (EAP / Servei): Casc Antic, Gòtic, Raval Sud, Raval Nord, Besòs, El Clot, La Mina / Sant Adrià Besòs, La Pau, Poblenou, Ramon Turró, Verneda Nord, Verneda Sud, Barceloneta i Vila olímpica.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat