Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 6, 7 i 13 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  10è aniversari Gimbernat Surgical Association

  L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, celebra el seu 10è aniversari i ha organitzat un seguit de conferències els dies 6, 7 i 13 d’octubre a la Sala Josep Marull de l’Hospital el Mar en què es comptarà amb ponents com Jonathan McFarland, president de “The Doctor as Humanist” i professor de la UAB de Madrid, i Neil Mortensen, president del Royal College of Durgeons of England, entre altres. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

  més informació

 • 20 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Entre l'impacte de la transformació digital en la gestió sanitària i la gestió de la transformació digital

  III Taller Gestió clínica i sanitària

  Ell 20 d’octubre, el Parc de Salut Mar i l’Associació d’Economia de la Salut (AES) organitza aquest taller en format virtual. L’objectiu és contribuir a la millora dels serveis d'atenció sanitària per al conjunt de la població, impulsar el debat al voltant d’alternatives que persegueixin l'eficiència i equitat en els sistemes de salut, i contribuir a generar una cultura d'avaluació en el conjunt dels sistemes de salut, abastant des del nivell de les polítiques a la gestió clínica.

  més informació

 • 8 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada de promoció de la recerca en salut mental

  Tu tens la paraula

  La jornada, que es farà el 8 d’octubre a les 10.00 h presencial a la Sala Josep Marull i en streaming al canal youtube de l’Hospital el Mar, té com a objectiu promocionar l'interès i la participació en la recerca entre professionals, usuaris i familiars. La finalitat és apropar la recerca a la població per involucrar-la en els projectes i conscienciar-la dels beneficis de participar-hi. 

  més informació

 • 7 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Curs "NGS per a l'estudi de biomarcadors en càncer de pulmó"

  Virtual, a les 16.00 h

  El proper 7 d'octubre es farà la 4a edició de el Curs "NGS per a l'estudi de biomarcadors en càncer de pulmó" coordinat per la Dra. Edurne Arriola, cap de secció de Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital de la Mar i investigadora de el Grup de teràpia molecular de el càncer de l'IMIM. El format de el curs serà virtual, d'accés lliure amb previ registre.

  més informació

 • 2021 - 2022 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2021 - 2022

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dia de cada mes de 13:45 a 14:45 hores i en format webinar es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat