Agenda

6, 7 i 13 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

10è aniversari Gimbernat Surgical Association

L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, celebra el seu 10è aniversari i ha organitzat un seguit de conferències els dies 6, 7 i 13 d’octubre a la Sala Josep Marull de l’Hospital el Mar en què es comptarà amb ponents com Jonathan McFarland, president de “The Doctor as Humanist” i professor de la UAB de Madrid, i Neil Mortensen, president del Royal College of Durgeons of England, entre altres. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

Cirurgia i Humanitats Mèdiques en el Grau de Medicina

La AQG (http://aqgimbernat.blogspot.com/) va ser fundada l'octubre de 2011 per un grup d'estudiants del quart curs del Grau de Medicina (UAB-UPF) amb l'estímul i suport del Professor Manuel Pera, Cap de Secció de la Unitat de Cirurgia Gastrointestinal de l'Hospital del Mar.

Els seus objectius fonamentals són promoure l'interès pel pensament crític sobre la Cirurgia, com a ofici en l'àmbit de la societat del nostre temps i com a disciplina oberta al diàleg amb altres disciplines universitàries, així com proporcionar informació fiable científicament, sobre la Cirurgia, en les seves diverses especialitats.

L'Associació també té la pretensió de complementar i enriquir l'actual currículum, no només en els seus aspectes anatòmics i clínics, sinó també, i de manera especial, en el context de les humanitats mèdiques. Durant el curs acadèmic es desenvoluparà un curs d'anatomia quirúrgica, un cicle de conferències sota el títol "Aproximació a la teoria i pràctica de la cirurgia" i un taller d'habilitats quirúrgiques.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat