Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • Del 10 al 13 de maig de 2021 - Jornades i Cursos

  Scalpel. II Gimbernat Surgical Symposium 2021

  2n simpòsium organitzat per l'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG)

  L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina compartit UAB-UPF amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, organitzen la segona edició de l’Scalpel. Gimbernat Surgical Symposium 2021 del 10 al 13 de maig al Campus Universitari Mar. Es faran tallers de diferents especialitats, simulacions i conferències, i la taula rodona online “Humanism in Surgery: Now more needed than ever” amb Jonathan McFarland, president de “The Doctor as Humanist” i professor de la UAB de Madrid, Jacek Mostwin, professor d’Urologia de The Johns Hopkins, Ourania Varsou, professora d’Anatomia de la Universitat de Glasgow, Héctor Guadalajara, cap del servei de Cirurgia General de l’Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz i Adrián López i Pelayo Aguilera, estudiants de Medicina UPF-UAB. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

  més informació

 • 30 d'abril de 2021 - Jornades i Cursos

  L’Institut Bonanova amplia l'oferta de Formació Professional amb el nou curs d’Especialització en Cultius Cel·lulars

  El curs d'especialització en cultius cel·lulars complementa l'oferta d'FP permetent a les persones que han fet un cicle superior aprofundir i actualitzar la seva preparació en les noves tècniques i eines que demanda el mercat laboral. 

  més informació

 • Del 13 al 22 d'abril de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada de Portes Obertes virtuals a l'Institut Bonanova de FP Sanitària

  Obrim les portes de l'institut als futurs estudiants de manera virtual, perquè pugueu visitar-nos de manera segura. S’han preparat diverses presentacions perquè conegueu els cicles formatius. A més, hi hauran sessions informatives en directe, realitzades per professorat, tutor/es i personal de secretaria que us permetran aclarir els vostres dubtes.

  més informació

 • 9 d'abril de 2021 - Jornades i Cursos

  Optimizing Immunotherapy. New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations

  El 9 de abril es farà una nova edició del curs Optimizing Immunotherapy. New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations organizat pel Dr. Joaquim Bellmunt i la Dra. Edurne Arriola. El registre ja està obert i és gratuït.  

 • 25 de febrer de 2021 - Jornades i Cursos

  XXVIII Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  El cervell com a òrgan diana

  El 25 de febrer es farà en format online el XXVIII Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en què s’abordarà el cervell com a òrgan diana. Les inscripcions són gratuïtes i en el programa adjunt trobareu l’accés al formulari.

  més informació

 • 25 i 26 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  II edició curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític

  El 25 i 26 de novembre tindrà lloc un webinar online del la II edició del curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític. Aquest curs està dirigit pel Dr. Joan Ramon Masclans, cap del servei de Medicina Intensiva de l’Hospital del Mar i cap del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM, i per la Dra. Judith Marín, metgessa adjunta del servei i coordinadora del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM.

  més informació

 • 25 i 26 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  Linfoma de Hodgking de l'adult

  Jornada online

  El 25 i 26 de novembre de 2020 es farà la 1ª Jornada online d’actualització en el diagnòstic, el tractament i el seguiment del Linfoma de Hodgkin en l’adult de l’Hospital del Mar. La jornada està liderada per Blanca Sánchez, metgessa adjunta del servei d’Hematologia de l’Hospital del Mar, i compatrà amb la participació dels principals hematòlegs experts en aquesta patologia a nivell nacional i internacional.

 • 20 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  IV Jornades de malalties immunomediades del Servei de Reumatologia

  El 20 de novembre a partir de les 9.00 h el servei de Reumatologia de l’Hospital del Mar organitza online la IV Jornada de malalties immunomediades.

  més informació

 • 20 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  XXIII Jornada sobre el càncer de mama 2020

  Actualització i millora de la qualitat en el Programa de Cribratge de Mama de Catalunya

  El 20 de novembre se celbra online la XXIII Jornada sobre el Càncer de Mama organitzada pel Programa de detecció precoç de càncer de mama del PSMAR. Aquesta edició es proposa ser novament un marc de trobada per a propiciar el debat i consens entre els radiòlegs i els tècnics de radiologia que treballen en el programa de cribratge de càncer de mama a Catalunya, aportant valor i capacitat per acreditar aquests professionals.

  més informació

 • 19 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  IV Jornada en immunodeficiències primàries de l'Hospital del Mar

  En format webinar

  El 19 de novembre de 17.00 a 19.00 hs es farà la IV Jornada en immunodeficiències primàries de l'Hospital del Mar amb la intervenció del Dr. Olaf Neth de l’Hospital Universitari Virgen del Rocío, el Dr. Óscar de la Calle-Martín de l’Hospital Sant Pau i el Dr.  Leonardo Mellibovsky de l’Hospital del Mar.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat