Agenda

Actes corresponents a la categoria "Jornades i Cursos"

 • 21 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  “Paper dels miRNA en HDL en la incidència de malalties coronàries; MiR-sHDL personalitzada com a estratègia per al tractament de l'aterosclerosi”

  més informació

 • 12 de juliol de 2024 - Jornades i Cursos

  Jornada "20 Anys transformant vides. 1.000 històries de canvi”

  Celebració dels 20 anys de la Unitat d'Obesitat i Cirurgia Bariàtrica de l'Hospital del Mar

  El 12 de juliol a les 12 h es farà a la Sala Josep Marull la la Jornada “20 Anys tranformant vides. 1.000 històries de canvi”. Es tracta d’una celebració compartida entre professionals, pacients i les seves famílies que han passat per la Unitat d’Obesitat i Cirurgia Bariàtrica de l’Hospital del Mar durant aquests anys.  A l’acte comptarem amb l’Emiliano Bruner, antropòleg del Centro Nacional de Investigación sobre la Evolución Humana, que impartirà la xerrrada "Antropología del bienestar: una relación evolutiva entre cuerpos y cerebros". També tindrà lloc una taula rodona amb 5 pacients i 5 històries de vida diferents que moderarà el Dr. Albert Goday, Cap Clínic emèrit d'Endocrinologia de l'Hospital del Mar. Els pacients que vulguin participar en la jornada podran fer-ho enviant un vídeo emotiu, divertit o simplement original explicant el seu nou “JO” després de la intervenció abans del 9 de juliol.  Els 3 vídeos classificats es projectaran durant la jornada. Envia el vídeo a través de correu al obemar@hmar.cat o bé per Whatsapp al 616 150 540  Pels pacients que vulguin assistir a la jornada, poden sol·licitar un justificant laboral com a visita mèdica a través del formulari d'inscripció.

  més informació

 • 14 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  “Hallazgos incidentales y cardiovasculares en TCs de screening de cáncer de pulmón: nuevas oportunidades”

  Sala Marie Curie 8:10h

  Us convidem al pròxim seminari conjunt del Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar i el Grup de Recerca Biomèdica en Malalties del Cor del Hospital del Mar Research Institute que tindrà lloc el pròxim divendres 14 de juny a les 08:10 h a la Sala Marie Curie. El títol serà "Hallazgos incidentales y cardiovasculares en TCs de screening de cáncer de pulmón: nuevas oportunidades" i anirà a càrrec del Roberto Chalela MD, MsC, PhD Adjunt del servei de pneumologia del Hospital del Mar, Unitat de Endoscopia Respiratoria, Unitat Funcional de Càncer de Pulmó.

  més informació

 • 12 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  “Studying the mechanisms of fetal phenotype acquisition in colorectal cancer cell lines”/“Targeting the DNA damage response: CHD1L inhibition for the treatment of cancer”

  Sala Charles Darwin a les 14:00h

  Us convidem al pròxim Hospital del Mar Research Institute Seminar organitzat pel programa de càncer que tindrà lloc el dimecres 12/06/2024 a les 14:00h. El seminari constarà de dues xerrades, una a càrrec de Ángela Montoto, investigadora predoctoral, Grup de recerca en mecanismes moleculars del càncer i de les cèl·lules mare (Hospital del Mar Research Institute) amb el títol "Studying the mechanisms of fetal phenotype acquisition in colorectal cancer cell lines" i l'altra a càrrec de Rita Sala, PhD, investigadora postdoctoral, Grup de recerca en mecanismes de la tumorigènesi i progressió tumoral (Hospital del Mar Research Institute) amb el títol "Targeting the DNA damage response: CHD1L inhibition for the treatment of cancer".

  més informació

 • 14 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  “Inspiring stories from leading Healthcare companies using 3D printing for final parts”

  Sala Xipre 12:00h

  Us convidem al pròxim seminari de Neurociències de l'Hospital del Mar Research Institute que tindrà lloc el pròxim divendres 14 de juny a les 12 h a la Sala Xipre. El títol serà "Inspiring stories from leading Healthcare companies using 3D printing for final parts" i anirà a càrrec de Ayelen Fernandez, Global O&P Segment Manager. HP. i de Ivo Torras, 3D Metals Strategy & Product Mgmt Director. HP

  més informació

 • 13 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  V Jornada Científica BiblioPRo: “Evaluación de la Calidad de Vida en la pràctica clínica”

  9:30h Aula magna de UNED Pamplona, Sadarn/s, Pamplona

  El 13 de junio de 2024 se llevará a cabo en Pamplona la V Jornada Científica BiblioPRO sobre el uso de los instrumentos de medición de Calidad de Vida y de los Resultados Percibidos en los Pacientes, conocidos como PROPatient Reported Outcomes, organizada por el Comité Científico de BiblioPRO, el Hospital del Mar Research Institute, el CIBER en Epidemiología y Salud Pública (CIBERESP), el IDISNA (Instituto de Investigación sanitaria de Navarra), el Departamento de Salud del Gobierno de Navarra y la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED) de Pamplona.

  més informació

 • 10 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  “Antibody Deficiency: what have we learned?"

  Sala Ramon y Cajal 15:00h

  Us convidem al pròxim seminari de Recerca Clínica Translacional de l'Hospital del Mar Research Institute que tindrà lloc el pròxim dilluns 10 de juny a les 15:00 h a la Sala Ramon y Cajal. El títol serà "Antibody Deficiency: what have we learned?" i anirà a càrrec de Charlotte Cunningham-Rundles MD PhD, David S Gottesman Professor, Department of Medicine, Department of Pediatrics, The Prism Immunology Institute, Icahn School of Medicine at Mount Sinai, 1425 Madison Ave, New York City New York, 10029.

  més informació

 • 18 de juny de 2024 - Jornades i Cursos

  Sessions Generals i per a residents

  "Sessions clinico-patològiques per a residents"

  més informació

 • 7 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  "Angina refractaria"

  Sala Marie Curie 8:10h

  Us convidem al pròxim seminari conjunt del Servei de Cardiologia de l'Hospital del Mar i el Grup de Recerca Biomèdica en Malalties del Cor de l'Hospital del Mar Research Institute que tindrà lloc el pròxim divendres 7 de juny a les 08:10 h a la Sala Marie Curie. El títol serà "Angina refractaria" i anirà a càrrec del Dr. Oriol Rodríguez Cardiòleg intervencionista - Metge Adjunt - Hospital Germans Trias i Pujol- Badalona.

  més informació

 • 7 de juny del 2024 - Jornades i Cursos

  The technology behind AI and its uses in life sciences and medicine

  Sala Xipre 12:00h

  Us convidem al pròxim seminari d'Inteligencia Artificial de l'Hopital del Mar Research Institute que tindrà lloc el pròxim divendres 7 de juny a les 12:00 h a la Sala Xipre. El títol serà "The technology behind AI and its uses in life sciences and medicine" i anirà a càrrec de Carlos Escapa, Global Practice Lead, Data and AI Amazon, US. Invited professor Berkeley-Haas, Instituto de Empresa and ESADE.  

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat