Agenda

 • 8 i 9 de març de 2018 - Jornades i Cursos

  II Curs de formació i actualització en genètica de les malalties complexes

  El 8 i 9 de març de 2018 es farà a l'Auditori del PRBB el II Curs de formació i actualització en genètica de les malalties complexes, organitzat pel GeneStroke – Consorcio español de genética del ictus en col·laboració amb investigadors de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques. El curs està avalat científicament per la Societat Catalana de Neurologia i la Sociedad Española de Neurología.

  més informació

 • 2 de març de 2018 - Jornades i Cursos

  Actualització en Asma. I edició

  El 2 de maç es farà al Campus Universitari Mar la primera edició del curs “Actualitzación en Asma” organitzat pel servei de Pneumologia de l’Hospital del Mar. El curs està adreçat a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre els pacients amb malalties respiratòries cròniques.

  més informació

 • 23 de febrer de 2018 - Actes

  20 anys de la Unitat d'arítmies de l'Hospital del Mar

  Durant la jornada comptarem amb especialistes de l'Electrofisiologia cardíaca reconeguts a nivell mundial

  Enguany celebrem 20 anys de la Unitat d’arítmies de l’Hospital del Mar, 20 anys en què molts professionals han participat d’una tasca assistencial i de recerca de qualitat que ens han conduït fins on som ara. Mirant enrera, i fins a la consecució de la nova sala d’Electrofisiologia a mitjans del 2017, s’han realitzat prop de 4.000 ablacions, més de 1.600 estudis electrofisiològics i implantat més de 4.500 dispositius intracardíacs. També s’ha desenvolupat una activitat científica amb més de 40 articles publicats en revistes amb factor d’impacte. Tot això ens ha convertit en la tercera Unitat d’arítmies de Catalunya, pel que fa el volum d’ablacions, i entre les quinze primeres de l’Estat Espanyol.

  més informació

 • 9 de febrer de 2018 - Jornades i Cursos

  Actualitzacions en dolor postoperatori

  XXV Simposi d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  El 9 de febrer es celebrarà el XXV Simposi del Servei d'Anestesiologia del nostre hospital, i el dediquem a les actualitzacions en dolor postoperatori des d'una perspectiva àmplia. El simposi es divideix en quatre taules.

  més informació

 • 18 i 19 de gener del 2018 - Jornades i Cursos

  8th Barcelona Shoulder Course

  Organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa

  El 18 al 19 de gener es farà el 8th Barcelona Shoulder Course organitzat pels serveis de Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l'Hospital del Mar i el Consorci Sanitari de Terrassa. El curs inclou tallers, cirurgia en directe, taules rodones i casos clínics en els quals hi intervindran diferents facultatius europeus.

  més informació

 • 2017-2018 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2017 - 2018

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimecres de cada mes de 13:45 a 14:45 hores es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar. A continuació trobareu el calendari de les sessions per al curs 2017-2018 i, a mesura que es vagin celebrant, també hi podreu consultar el seu contingut.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat