Agenda

Actes corresponents a la categoria "Actes"

 • 17 d'octubre de 2021 - Actes

  Torna la Marina Walktrail 2021: en marxa amb la recerca en càncer de mama

  17 d'octubre de 2021 a partir de les 9.00 h

  Diumenge 17 d'octubre farem la 7è edició de la Marina Walktrail en format presencial. Aquest any volem repetir en un entorn tan mediterrani com el Parc de la Serralada de Marina, amb  dos recorreguts per escollir (5 i 10 km) i gaudir d'un dia d'activitat física i cultural. Enguany destinarem les inscripcions a la recerca en immunoteràpia i càncer de mama. 

  més informació

 • 2 de juny de 2021 - Actes

  Millora vides. Dona teixit! Dia Mundial del Donant

  El Dr. Joan Carles Monllau, cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, participa, junt amb altres ponents, en l’acte Millora vides. Dona teixit!, que l’Organització Catalana de Trasplantament celebra amb motiu del Dia Mundial del Donant. Serà en directe a través del canal Youtube del Banc de Sang i Teixits i el Facebook Live de l'OCATT el dimecres 2 de juny a les 10.00 hs

  més informació

 • 22 d'abril de 2021 - Actes

  Arriba el Sant Jordi més literari a l’Hospital del Mar

  La diada del llibre i la rosa torna a la seva cita amb l'hospital carregada de novetats. Amb aportacions de destacats autors literaris, recomanacions de professionals en col·laboració de l'AECC-Catalunya contra el Càncer i una iniciativa solidària dels estudiants sisè de Medicina de l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 6 de novembre de 2020 - Actes

  XXII Memorial Dr. Lino Torre

  ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma” a càrrec del Dr. Pedro Barrios

  El proper 6 de novembre a les 12:00 hs es farà via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar el XXII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. Pedro Barrios, responsable del Programa de Carcinomatosi de l'Hospital Moisès Broggi i professor associat de la Universitat de Barcelona, que impartirà la onferència ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma" 

  més informació

 • 28 de maig de 2020 - Actes

  Edurne Arriola participa en el Webinar: Tabaco, un problema sanitario y social de l'AEECC

  I ens adherim a la XXI Setmana sense Fum "Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida!" amb motiu del Dia Mundial contra el Tabac

  Són moltes les malalties que s’associen al consum del tabac, i aquest webinar de l’AECC vol apropar-nos a les patologies més comuns. La Dra. Edurne Arriola, cap de secció de càncer de pulmó i genitourinari del servei d’Oncologia mèdica de l’Hospital del Mar, tractarà sobre els Avenços científics de càncer de pulmó i la seva repercussió en la supervivència. Al mateix temps, del 25 al 31 de maig ens adherim i donem suport a la celebració de la XXI Setmana sense Fum "Desconnecta't de la cigarreta, endolla't a la vida!" de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) -CAMFiC a Catalunya-.

  més informació

 • 3 d'abril de 2020 - Actes

  La Selecció Espanyola de Natació Artística ens envia missatges al #Cartesquecuren d'avui

  De part de tota la Selecció Espanyola de Natació Artística volíem donar suport a tots aquells que no tenen els familiars a prop per sentir-se estimats i als sanitaris que fan possible que tot segueixi endavant. Esperem que almenys us puguem treure un somriure amb els nostres missatges. Moltes gràcies per tot!!

  més informació

 • 21 de juny de 2019 - Actes

  I Jornada sobre ELA coorganitzada per la Fundació Miquel Valls, l'Hospital del Mar i l'Hospital de Bellvitge

  21 de juny al CaixaForum de Barcelona

  Per primera vegada, les Unitats Funcionals d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i Motoneurona de l'Hospital de Bellvitge i l'Hospital del Mar, juntament amb la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, s'han coordinat per organitzar, aquest divendres 21 de juny coincidint amb el Dia Mundial de l'ELA, la I Jornada sobre ELA que tindrà lloc a CaixaForum de Barcelona a les 9 h.

  més informació

 • 24 de maig de 2019 - Actes

  I Caminada popular "Un milió de passes per l'Epilèpsia"

  Amb motiu del Dia nacional de l'Epilèpsia

  El divendres 24 de maig la Fundació Mar de Somnis, associació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb epilèpsia i les seves famílies, junt amb la Federació Espanyola d’Epilèpsia, organitzen la I Caminada popular “Un milió de passes per l’Epilèpsia” en diferents ciutats per visibilitzar l'epilèpsia i cridar l'atenció sobre els retards que pateixen els pacients per fer-se les proves diagonòstiques que avancin el tractament. L’Hospital del Mar, com cada any, s’adhereix i recolza l’activitat, i és per aquest motiu que la caminada de Barcelona acabarà al voltant de les 19.00 h en el pati de columnes de l’Hospital del Mar, on es llegirà un manifest. 

 • 31 de maig de 2019 - Actes

  Meditació per deixar de fumar. Vine a provar-ho el 31 de maig!

  Amb motiu del Dia mundial contra el tabac

  Amb motiu del Dia mundial contra el tabac la Comissió Hospitals Sense Fum, amb la col·laboració del Servei de Salut Laboral i en el marc del programa “La Mar de Saludable”, organitza una meditació guiada enfocada a reforçar i promoure la deshabituació al tabac. No ho dubteu i veniu a provar-ho! Encara que no sigueu fumadors de ben segur que us ajudarà a gestionar altres dificultats! Ens trobarem el 31 de maig a les 12.00 hs al pati de columnes de l’Edific B de l’Hospital del Mar. Els professionals dels altres centres del PSMAR també podreu seguir-ho en directe en el perfil d’Instagram @hospitaldelmar

  més informació

 • 31 de maig de 2019 - Actes

  XXI Memorial Dr. Lino Torre

  “What is the role of the gut microbiome in precision surgery?” Conferència a càrrec del Dr. James Kinross

  El proper 31 de maig a les 12:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XXI Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XX Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. James Kinross, professor titular de Cirurgia colorectal de la Facultat de Medicina de l’Imperial College London i cirurgià consultor del St. Mary’s Hospital London. El Dr. Kinross impartirà la conferència "What is the role of the gut microbiome in precision surgery?". A part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2018 del servei de Cirurgia General.

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat