Agenda

 • Del 2 al 5 de maig de 2017 - Jornades i Cursos

  Congrés Mundial sobre Histeroscòpia 2017

  El Dr. Sergio Haimovich, metge adjunt del servei de Ginecologia de l’Hospital del Mar, és el President del primer Congrés Global sobre Histeroscòpia que se celebrarà del 2 al 5 de maig. El Congrés Mundial sobre Histeroscòpia oferirà als assistents una gran varietat d'oportunitats per a la difusió, discussió i debat de les novetats i informacions més rellevants sobre els procediments en Histeroscòpia amb especial èmfasi en els procediments de consulta, la informació científica més recent sobre la patologia de la cavitat endometrial i amb un clar focus d'interès en miomes, la fertilitat i ART (Tecnologia de Reproducció Assistida). Durant les sessions els assistents tindran l'oportunitat de formular preguntes als ponents.

  més informació

 • 24 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària

  El 24 de març de 2017 s'organitza la Jornada Actualització en Infermeria Quirúrgica: infecció relacionada amb l'assistència sanitària, adreçada a tot el personal infermer i, de forma especial, als professionals de l'àrea quirúrgica. El temari, constantment actualitzat i amb noves aportacions, és evidentment una eina útil per al control, la prevenció i la vigilància de les infeccions.

  més informació

 • 17 de març de 2017 - Jornades i Cursos

  I Jornades de Treball Social PSMAR: eines per a l'abordatge de la complexitat

  Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Treball Social, us convidem a la I Jornada de Treball Social del PSMAR que sota el lema “Eines per l’abordatge de la complexitat” es celebrarà el dia 17 de març de 2017 a la sala Marull de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 18 de gener de 2017 - Actes

  Menjar pensant en el cervell

  Nou cafè científic del cicle organitzat per l'IMIM amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona

  En aquest cas, el cafè es farà a la Biblioteca Barceloneta-La Fraternitat, el dia 18 de gener a les 16:00h, amb la participació de la Dra. Ana Rodríguez Campello, neuròloga de l'Hospital del Mar i investigadora del grup de recerca Neurovascular de l'IMIM, i el Dr. Emili Ros, endocrinòleg de l'Hospital Clínic i investigador principal del grup de recerca "Nutrición y Aterosclerosis" del CIBER Fisiopatología de la Obesidad y Nutrición, Instituto de Salud Carlos III.

  més informació

 • 13 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  "Construint més aprenentatges, expandint més Coneixement"

  Jornada inaugural de l'Update Directiu 2017 d'UCF

  El 13 de febrer a les 15:30 hs a la sala Josep Marull es farà l'acte de presentació de la nova proposta de tallers per a directius i comandaments d’Unió Consorci formació (UCF) per al 2017. A l'acte hi participaran, entre altres, el Dr. Francesc Torralba i la Sra. Mercè Conangla que parlaran d'organitzacions ètiques i emocionalment ecològiques, així com el Dr. Jordi Varela que moderarà una taula de reconeguts professionals debatent sobre les comissions de pràctica clínica. Les comissions de millora de la pràctica clínica són iniciatives professionals que tenen com a objectiu augmentar el valor de l'activitat assistencial, a partir del coneixement de la realitat interna de cada institució sanitària i en base a l'evidència contrastada.

  més informació

 • 10 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  XXIV Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  Prehabilitació i recuperació intensificada en Cirurgia

  El 10 de febrer de 2017 es farà a la Sala Josep Marull el XXIV Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en què es parlarà de la prehabilitació multimodal o FastTrack.

  més informació

 • Del 30 de gener al 3 de febrer de 2017 - Jornades i Cursos

  46è Curs intensiu sobre antibioticoteràpia Dr. L. Drobnic

  Directors Dr. Pere Saballs i Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat