Agenda

19 d'abril de 2024 - Actes

Jornada "L'exercici físic com a medicina. Prehabilitació en pacients quirúrgics"

La importància de la prehbilitació prequirúrgica en pacients d'alta complexitat

Des del 2017 l’Hospital del Mar té un programa assistencial de prehabilitació destinat a minimitzar les complicacions postoperatories i a accelerar la recuperació dels pacients. Aquest programa té com a principal objectiu preparar físicament al pacient per afrontar una intervenció quirúrgica amb òptimes condicions. Mitjançant un pla d'entrenament físic personalitzat i la promoció de l'activitat física, es millora la reserva funcional dels pacients.  “Limited Edition Athletes” (LEA) és l’organització sense ànim de lucre que treballa el foment del fitness funcional adaptat i des de 2019 ha establert una col·laboració amb el Servei d’Anestesiologia de l’Hospital del Mar.

Per donar a conèixer els beneficis i els diferents tipus d’entrenament físic en pacients oncològic que s’han d’intervenir quirúrgicament s’ha organitzat la jornada “L’exercici físic com a medicina” adreçada a pacients, familiars i qualsevol persona interessada. La jornada tindrà lloc a la Sala Josep Marull el pròxim divendres 19 d’abril a les 9h.

En l’acte, hi haurà diverses taules rodones amb pacients i professionals. També hi ha contemplada una sessió demostrativa de CrossFit per a pacients i professionals que tindrà lloc al pati del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona a les 13h.

L’entrada és gratuïta però cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat