Agenda

5 d'abril de 2024 - Actes

Jornada "2000 trasplantaments renals a l'Hospital del Mar, 2000 històries compartides"

L'any 2024 s'ha arribat a la fita dels 2.000 trasplantaments renals

Per celebrar els 2000 trasplantaments renals realitzats a l’Hospital del Mar des del 1979 s’ha organitzat la jornada “2000 Trasplantaments renals. 2000 Històries compartides” adreçada a pacients, familiars i qualsevol persona interssada. La jornada tindrà lloc a la Sala Josep Marull el pròxim divendres 5 d’abril a les 12h.  

En l’acte, conduït per la periodista de RAC1 Maria Xinxó, comptarem amb la Sra Catalina, la nostra pacient “Núm. 1” de trasplantament renal així com altres pacients trasplantats acompanyats del seu professional de referència. Els pacients i professoinals seran de l’Hospital del Mar, la Fundació Sanitària de Mollet, el Consorci Sanitari de Terrassa i el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell. També tindrà lloc una entrevista a la Dra. Ana Zapatero, coordinadora de Trasplantaments al nostre centre, que porta per títol “La importància de la donació”.

La xerrada central de la jornada, "Viure amb alegria", anirà a càrrec del mediàtic conferenciant i coach, Víctor Kuppers. 

Enllaços relacionats

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat