Agenda

 • 21 de juny de 2019 - Actes

  I Jornada sobre ELA coorganitzada per la Fundació Miquel Valls, l'Hospital del Mar i l'Hospital de Bellvitge

  21 de juny al CaixaForum de Barcelona

  Per primera vegada, les Unitats Funcionals d'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i Motoneurona de l'Hospital de Bellvitge i l'Hospital del Mar, juntament amb la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, s'han coordinat per organitzar, aquest divendres 21 de juny coincidint amb el Dia Mundial de l'ELA, la I Jornada sobre ELA que tindrà lloc a CaixaForum de Barcelona a les 9 h.

  més informació

 • 26 de juny de 2019 - Jornades i Cursos

  Jornada d'Osteoporosi de l'AIS Litoral

  Organitzada per l'Hospital del Mar i l'ICS

  L’Hospital del Mar i el Servei d’Atenció Primària Litoral de Barcelona organitzen aquesta jornada el 26 de juny a la Sala Ramon i Cajal del PRBB, amb l’objectiu de donar a conèixer l'abordatge diagnòstic i terapèutic de l'osteoporosi a les consultes d'atenció primària de l'AIS Litoral. Adreçada a metges d'atenció primària preferentment (o d'altres especialitats) que tinguin un interès especial en l'osteoporosi o que vulguin aprofundir en coneixements.

  més informació

 • 12 de juny de 2019 - Jornades i Cursos

  Peu diabètic "Abordatge multidisciplinari i el rol del cirurgià reconstructiu"

  El servei mancomunat de Cirurgia Plàstica de l’Hospital del Mar i de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau organitza la sessió Peu diabètic "Abordatge multidisciplinari i el rol del cirurgià reconstructiu" a càrrec del Professor Joon Pio Hong, cirurgià plàstic reconstructiu del Centre Mèdic ASAN de la Universitat de Medicina d’Ulsan, Corea del Sud. La sessió es farà el 12 de juny a les 13.30 hs al Saló d’actes de l’Edifici A -3r pis- de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

  més informació

 • 24 de maig de 2019 - Actes

  I Caminada popular "Un milió de passes per l'Epilèpsia"

  Amb motiu del Dia nacional de l'Epilèpsia

  El divendres 24 de maig la Fundació Mar de Somnis, associació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida dels infants i joves amb epilèpsia i les seves famílies, junt amb la Federació Espanyola d’Epilèpsia, organitzen la I Caminada popular “Un milió de passes per l’Epilèpsia” en diferents ciutats per visibilitzar l'epilèpsia i cridar l'atenció sobre els retards que pateixen els pacients per fer-se les proves diagonòstiques que avancin el tractament. L’Hospital del Mar, com cada any, s’adhereix i recolza l’activitat, i és per aquest motiu que la caminada de Barcelona acabarà al voltant de les 19.00 h en el pati de columnes de l’Hospital del Mar, on es llegirà un manifest. 

 • 31 de maig de 2019 - Actes

  Meditació per deixar de fumar. Vine a provar-ho el 31 de maig!

  Amb motiu del Dia mundial contra el tabac

  Amb motiu del Dia mundial contra el tabac la Comissió Hospitals Sense Fum, amb la col·laboració del Servei de Salut Laboral i en el marc del programa “La Mar de Saludable”, organitza una meditació guiada enfocada a reforçar i promoure la deshabituació al tabac. No ho dubteu i veniu a provar-ho! Encara que no sigueu fumadors de ben segur que us ajudarà a gestionar altres dificultats! Ens trobarem el 31 de maig a les 12.00 hs al pati de columnes de l’Edific B de l’Hospital del Mar. Els professionals dels altres centres del PSMAR també podreu seguir-ho en directe en el perfil d’Instagram @hospitaldelmar

  més informació

 • 31 de maig de 2019 - Actes

  XXI Memorial Dr. Lino Torre

  “What is the role of the gut microbiome in precision surgery?” Conferència a càrrec del Dr. James Kinross

  El proper 31 de maig a les 12:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XXI Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XX Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. James Kinross, professor titular de Cirurgia colorectal de la Facultat de Medicina de l’Imperial College London i cirurgià consultor del St. Mary’s Hospital London. El Dr. Kinross impartirà la conferència "What is the role of the gut microbiome in precision surgery?". A part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2018 del servei de Cirurgia General.

 • 6 i 7 de juny de 2019 - Jornades i Cursos

  XXV Seminari Espanyol de l'EDTNA/ERCA

  VI Update de l'ACIN

  L'equip d'infermeria del servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar organitza el 6 i 7 de juny el XXV Seminari Espanyol de la Societat Europea d'Infermeria Nefrològica – VI Update de l’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica amb el títol “Una història infermera”

  més informació

 • 24 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  13a Jornada de la Unitat del sòl pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà el 24 de maig a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que coordinen la Dra. Inma Royo, del servei de Neurofisiologia, i el Dr. Juan Naves, dels servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 10 de maig de 2019 - Actes

  "Tenir sexe amb fibromiàlgia és possible"

  Dia internacional de la Fibromiàlgia i la Fatiga crònica

  El 10 de maig celebrem el Dia internacional de la Fibromiàlgia i la Fatiga crònica amb la xerrada "Tenir sexe amb fibromiàlgia és possible", a càrrec d'Ignasi Puig, psicòleg especialista en sexologia i teràpia de parella i col·laborador habitual al programa Les Mil i una Nits de Maria de la Pau Janer de Catalunya Ràdio, i en d'altres programes de ràdio i TV i de premsa escrita.

  més informació

 • 8 de maig de 2019 - Actes

  Avancem amb tu i per tu: Cafè científic sobre dolor crònic

  El 8 de maig a les les 18.00 h a la Sala Marie Curie del PRBB la UPF organitza una reunió informal al voltant d'un cafè per acostar metges, investigadors i pacients relacionats amb el dolor cònic. Els experts Rafael Maldonado, cap del Laboratori de Neurofarmacologia del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (DCEXS) de la UPF, i Antonio Montes, anestesiòleg i responsable de la Unitat de Dolor de l'Hospital del Mar, són els ponents convidats.

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat