Agenda

 • 25 i 26 de juny de 2020 - Jornades i Cursos

  MDR Gram-negative infections in Mediterranean hospitals: Know them, prevent them, and beat them!

  Curs de l'ESCMID organitzat pel servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar

  El 25 i 26 de juny a la Sala Xipre de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques IMIM el servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital del Mar organitza el prestigiós curs de l’European Commitee on Infection Control (EUCIC) de la European Society of Clinica Microbiology and Infectious Diseases (ESCMID), sobre l’abordatge dels bacteris GRAM-negatius multiresistents en els hospitals de l’àrea del Mediterrani.

  més informació

 • 5 i de 6 de juny de 2020 - Jornades i Cursos

  Curs de distòcia d'espatlles en equips de matrona + obstetra

  El 5 i 6 de juny es farà aquest curs que organitza l’equip d’infermeria del servei de Ginecologia i Obstetríca de l’Hospital del Mar. El curs té una durada de 9 hores: 3 presencials i 6 online. La data límit d’inscripció és el 8 de maig.

  més informació

 • 5 de juny de 2020 - Jornades i Cursos

  El gran repte de la postmenopausa: síndrome genitourinària i salut sexual

  14a Jornada de la Unitat del sòl pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebra el 5 de juny a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que coordinen les doctores Maite Castillo, Elisabeth del Amo, Alba Bergueiro i Iris Aran del servei de Ginecologia i Obstetrícia i PASSIR de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • Del 20 al 22 de maig de 2020 - Jornades i Cursos

  II Curs de Radioteràpia Intraoperatòria Hospital del Mar

  Els serveis d’Oncologia radioteràpica, Ginecologia i Obstetrícia i Cirurgia de l’Hospital del Mar organitzen, per encàrrec de la Societat Espanyola de Senologia i Patologia Mamària (SEPM), el II Curs de Radioteràpia Intraoperatòria. L'objectiu principal és oferir una visió multidisciplinar de la utilitat de la radioteràpia intraoperatòria en el tractament del càncer de mama.

  més informació

 • 27 de març de 2020 - Jornades i Cursos

  SUSPÈS - Actualització en malalties respiratòries. Sisena edició

  El servei de Pneumologia de l’Hospital del Mar organitza la sisena edició d’aquest curs adreçat a metges d’atenció primària i d’especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d’atendre pacients amb malalties respiratòries cròniques.  

  més informació

 • 20 de març de 2020 - Jornades i Cursos

  XXIII Jornada sobre el càncer de mama 2020

  Actualització i millora de la qualitat en el Programa de Cribratge de Mama de Catalunya

  El 20 de març celebrem a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar la XXIII Jornada sobre el Càncer de Mama organitzada pel Programa de detecció precoç de càncer de mama del PSMAR. Aquesta edició es proposa ser novament un marc de trobada per a propiciar el debat i consens entre els radiòlegs i els tècnics de radiologia que treballen en el programa de cribratge de càncer de mama a Catalunya, aportant valor i capacitat per acreditar aquests professionals. La Jornada esdevé necessària davant els reptes que planteja per al Programa de cribratge de càncer de mama de Catalunya i en particular per als radiòlegs i tècnics que en formen part, el procés d'organització de la seva formació i acreditació que impulsa el Pla Director d'Oncologia, dins del marc de l'estratègia de millora de la qualitat del Programa aprovada pel Servei Català de la Salut. Per això, en l'organització d'aquesta edició comptem novament amb la col·laboració del Pla Director d'Oncologia del Departament de Salut i de l'Associació Catalana de Radiòlegs. 

  més informació

 • 12 de març de 2020 - Jornades i Cursos

  POSPOSAT _ "La Mar d'intensius. 50 anys de vida!" 41è Congrés de la SOCMIC

  Organitzat pel servei de Medicina Intensiva de l'Hospital del Mar

  El 12 de març la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica SOCMIC organitza el seu 41è congrés a l’Auditori del PRBB. Amb el títol “La Mar d'intensius. 50 anys de vida!" es ret homenatge a la UCI de l’Hospital del Mar, la primera en un hospital de l’Estat. Enguany s’incorpora com a novetat un seguit de cursos precongrés que es faran l’11 de març de 15.00 a 19.00 h

  més informació

 • Del 16 al 20 de març de 2020 - Jornades i Cursos

  POSPOSAT - 49è Curs intensiu de Teràpia Antimicrobiana "Dr. Drobnic"

  Director Dr. Juan Pablo Horcajada

  Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 24 de febrer de 2020 - Jornades i Cursos

  Scalpel. I Gimbernat Surgical Symposium 2020

  1r simpòsium organitzat per l'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG)

  L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina compartit UAB-UPF amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, organitzen l’Scalpel. I Gimbernat Surgical Symposium 2020 el 24 de febrer al Campus Universitari Mar. Es faran conferències, tallers de diferents especialitats, simulacions i inclòs un escape room amb l’objectiu de motivar y complementar la formació en cirurgia dels estudiants. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

  més informació

 • 14 de febrer de 2020 - Jornades i Cursos

  II Jornada d’innovació en accessos vasculars

  Avenços en la gestió dels accessos vasculars

  El 14 de febrer es farà la II Jornada d’innovació en accessos vasculars a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar. En aquesta ocasió, hem volgut centrar-nos en la importància que té la pràctica basada en l'evidència en l'aplicació d'una atenció clínica eficient, eficaç i efectiva de les cures infermeres.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social

© 2006 - 2020 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat