Agenda

 • 11 de febrer de 2022 - Jornades i Cursos

  Curs d'Actualització en Infeccions Cutànies i Dermatologia Tropical

  Els dies 11 i 12 de febrer del 2022, se celebrarà la novena edició del Curs d’Actualització en Infeccions Cutànies i Dermatologia Tropical, dirigit pels doctors Ramon Mª Pujol i Juan Pablo Horcajada, i coordinat per les doctores Gemma Martín i Judith Villar. 

  més informació

 • 13 de gener de 2022 - Jornades i Cursos

  Recent Advances in Genitourinary Malignancies (RAGM-2022)

  Hybrid Congress - www.ragm.online (15:30h - 20:30h)

  El 13 de gener de 2022 tindrà lloc una nova edició en format híbrid del "Recent Advances in Genitourinary Malignancies (RAGM-2022)” organitzat per l’IMIM, Genesis Care i la Clínica Corachan, i dirigit pel Dr. Joaquim Bellmunt, Dra. Escarlata López i Dr. Juan Pablo Fusco. Les inscripcions ja estan obertes i són gratuïtes.

  més informació

 • 7 de gener de 2022 - Actes

  Exposició de Perico Pastor a La GaLeRia, a Sant Cugat del Vallès

  Fins al 7 de gener 2022

  Fins al 7 de gener 2022, Perico Pastor us convida a visitar la seva nova exposició a La GaLeRia, a Sant cugat del Vallès. Una exposició, basada en la seva experiència d'aquest últim any en què va passar per l'Hospital del Mar, Sant Pau, Guttmann i el Clínic, on els protagonistes són els professionals que hi treballen. Invitació

  més informació

 • 26 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  "Eutanàsia, pandèmia i burnout. Qui ajuda als professionals?"

  5a Jornada sobre Bioètica de l'Hospital del Mar - XV Jornada Comitès d'Ètica Assistencial de Catalunya

  El 26 de novembre a les 9.15 h es farà a la Sala Josep Marull (amb aforament limitat) i via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar la 5a Jornada sobre Bioètica de l'Hospital del Mar – XV Jornada dels Comitès d’Ètica Assistencial (CEA) de Catalunya, coorganitzada amb la Societat de Bioètica de Catalunya. La conferència inaugural “Qui cuida al cuidador? Burnout dels professionals” anirà a càrrec de Montse Esquerda, pediatra i directora de l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull. L’altre tema que s’abordarà serà l’eutanàsia i quin és el paper dels CEAs.

  més informació

 • 23 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  Potencial clínic de les cèl·lules T en la resposta immunitària enfront del SARS-CoV-2

  23 novembre de 2021 a les 15:00h

  Webinar amb la Dra. Marta Crespo sobre l'estudi de la resposta humoral i cel·lular T en enfront de la vacuna de la SARS-Cov2 en pacients renals. En aquest webinar, la Dra. Marta Crespo, la Dra. Mónica Martinez-Gallo i el Dr. Jorge Eguía Núñez abordaran les troballes de la recerca i discutiran la possible utilitat clínica de les proves de resposta immune de cèl·lules T com a part de la infecció natural del SARS-CoV-2, així com, després de vacunació. Inscripcions https://event.on24.com/wcc/r/3500802/3231A5E0436EDA7AEFD4879C15A2242B?partnerref=nunez

  més informació

 • 19 de novembre de 2021 - Actes

  XXIII Memorial Dr. Lino Torre

  ”The future of Surgery in the post-COVID 19 era” a càrrec del Prof. Des Winter

  El proper 19 de novembre a les 12:00 hs es farà de manera presencial a la Sala Josep Marull, tot i que amb aforament limitat, i via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar el XXIII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXII Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Prof. Des Winter del St. Vincent’s Hospital i de la University College Dublin, que impartirà la conferència ”The future of Surgery in the post-COVID 19 era”

  més informació

 • 9 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  III sessió sobre l'impacte de la tecnologia en la transformació del sector de la salut

  09/11/2021 de 19:00 a 20:30 h ESADE Barcelona

  El dia 9/11/2021 se celebra la III sessió sobre l'impacte de la tecnologia en la transformació del sector de la salut: El futur de les relacions digitals entre el pacient i el professional sanitari, on intervindrà el Jordi Martínez director d'Innovació i Transformació Digital de l'Hospital del Mar.  Més informació l’enllaç.

 • 2 de novembre de 2021 - Jornades i Cursos

  MIOMAR - III edició curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític

  El 2 de novembre tindrà lloc un webinar online del la III edició del curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític. Aquest curs està dirigit pel Dr. Joan Ramon Masclans, cap del servei de Medicina Intensiva de l’Hospital del Mar i cap del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM, i per la Dra. Judith Marín, metgessa adjunta del servei i coordinadora del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM.

  més informació

 • 28 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada d'Excel·lència en Innovació i Transformació Digital

  En col·laboració amb Novartis

  El 28 d’octubre es farà a la Sala Josep Marull la Jornada d'Excel·lència en Innovació i Transformació Digital organitzada per la Direcció d’Innovació del PSMAR en col·laboració amb Novartis. Si voleu assistir presencialment, envieu un correu a comunicacio@parcdesalutmar.cat L’aforament és limitat, però es podrà seguir per streaming a través del canal Youtube de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 25 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Trombocitopènia Immune: Compartint la PTI

  I Jornada nacional [virtual] adreçada a pacients

  El 25 d’octubre es farà online la I Jornada nacional adreçada a pacients Trombocitopènia Immune: Compartint la PTI coordinada per la Dra. Blanca Sánchez, metgessa adjunta del servei d’Hematologia de l’Hospital del Mar. La Dra. Sánchez també impartirà la ponència Maneig i tractament de la PTI de l’adult.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2022 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat