Agenda

 • 20 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Entre l'impacte de la transformació digital en la gestió sanitària i la gestió de la transformació digital

  III Taller Gestió clínica i sanitària

  Ell 20 d’octubre, el Parc de Salut Mar i l’Associació d’Economia de la Salut (AES) organitza aquest taller en format virtual. L’objectiu és contribuir a la millora dels serveis d'atenció sanitària per al conjunt de la població, impulsar el debat al voltant d’alternatives que persegueixin l'eficiència i equitat en els sistemes de salut, i contribuir a generar una cultura d'avaluació en el conjunt dels sistemes de salut, abastant des del nivell de les polítiques a la gestió clínica.

  més informació

 • 8 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada de promoció de la recerca en salut mental

  Tu tens la paraula

  La jornada, que es farà el 8 d’octubre a les 10.00 h presencial a la Sala Josep Marull i en streaming al canal youtube de l’Hospital el Mar, té com a objectiu promocionar l'interès i la participació en la recerca entre professionals, usuaris i familiars. La finalitat és apropar la recerca a la població per involucrar-la en els projectes i conscienciar-la dels beneficis de participar-hi. 

  més informació

 • 7 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  Curs "NGS per a l'estudi de biomarcadors en càncer de pulmó"

  Virtual, a les 16.00 h

  El proper 7 d'octubre es farà la 4a edició de el Curs "NGS per a l'estudi de biomarcadors en càncer de pulmó" coordinat per la Dra. Edurne Arriola, cap de secció de Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital de la Mar i investigadora de el Grup de teràpia molecular de el càncer de l'IMIM. El format de el curs serà virtual, d'accés lliure amb previ registre.

  més informació

 • 2021 - 2022 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2021 - 2022

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dia de cada mes de 13:45 a 14:45 hores i en format webinar es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 1 de setembre de 2021 - Convocatòria Premis

  XXI Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica

  XXII Memorial Dr. Lino Torre

  Obrim la candidatura al XXI Premi Dr. Lino Torre a la recerca quirúrgica, destinat a reconèixer els professionals de Cirurgia General que hagin publicat un treball d'investigació en la literatura mèdica, durant l'any natural precedent al de l'atorgament del premi. El període per a l’enviament del treball és de l’1 al 30 de setembre de 2021. 

  més informació

 • Del 27 de setembre a l'1 d'octubre de 2021 - Jornades i Cursos

  50è Curs intensiu de Teràpia Antimicrobiana "Dr. Drobnic". Edició online

  Director Dr. Juan Pablo Horcajada

  Del 27 de setembre a l'1 d'octubre es farà la 50a edició del Curs intensiu de Teràpia Antimicrobiana "Dr. Drobnic" adreçat a metges, microbiòlegs clínics i farmacèutics de diferents àmbits amb interès en les malalties infeccioses i el seu tractament.

  més informació

 • 21 de juny de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada del Dia Internacional de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica

  Amb motiu del Dia Mundial de l'ELA, els hospitals del Mar, Bellvitge, Vall Hebrón i la Fundació Miquel Valls  organitzen una JORNADA ONLINE el 21 de juny a les 17.00 hs 

  més informació

 • 2 de juny de 2021 - Actes

  Millora vides. Dona teixit! Dia Mundial del Donant

  El Dr. Joan Carles Monllau, cap de servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital del Mar, participa, junt amb altres ponents, en l’acte Millora vides. Dona teixit!, que l’Organització Catalana de Trasplantament celebra amb motiu del Dia Mundial del Donant. Serà en directe a través del canal Youtube del Banc de Sang i Teixits i el Facebook Live de l'OCATT el dimecres 2 de juny a les 10.00 hs

  més informació

 • Del 10 al 13 de maig de 2021 - Jornades i Cursos

  Scalpel. II Gimbernat Surgical Symposium 2021

  2n simpòsium organitzat per l'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG)

  L'Associació Quirúrgica Gimbernat (AQG), constituïda per estudiants del grau de Medicina compartit UAB-UPF amb un especial interès per la reflexió sobre la Cirurgia, organitzen la segona edició de l’Scalpel. Gimbernat Surgical Symposium 2021 del 10 al 13 de maig al Campus Universitari Mar. Es faran tallers de diferents especialitats, simulacions i conferències, i la taula rodona online “Humanism in Surgery: Now more needed than ever” amb Jonathan McFarland, president de “The Doctor as Humanist” i professor de la UAB de Madrid, Jacek Mostwin, professor d’Urologia de The Johns Hopkins, Ourania Varsou, professora d’Anatomia de la Universitat de Glasgow, Héctor Guadalajara, cap del servei de Cirurgia General de l’Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz i Adrián López i Pelayo Aguilera, estudiants de Medicina UPF-UAB. Per a més informació consulteu el programa adjunt.

  més informació

 • 30 d'abril de 2021 - Jornades i Cursos

  L’Institut Bonanova amplia l'oferta de Formació Professional amb el nou curs d’Especialització en Cultius Cel·lulars

  El curs d'especialització en cultius cel·lulars complementa l'oferta d'FP permetent a les persones que han fet un cicle superior aprofundir i actualitzar la seva preparació en les noves tècniques i eines que demanda el mercat laboral. 

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat