Agenda

 • 10 de maig de 2019 - Actes

  "Tenir sexe amb fibromiàlgia és possible"

  Dia internacional de la Fibromiàlgia i la Fatiga crònica

  El 10 de maig celebrem el Dia internacional de la Fibromiàlgia i la Fatiga crònica amb la xerrada "Tenir sexe amb fibromiàlgia és possible", a càrrec d'Ignasi Puig, psicòleg especialista en sexologia i teràpia de parella i col·laborador habitual al programa Les Mil i una Nits de Maria de la Pau Janer de Catalunya Ràdio, i en d'altres programes de ràdio i TV i de premsa escrita.

  més informació

 • 31 de maig de 2019 - Actes

  XXI Memorial Dr. Lino Torre

  “What is the role of the gut microbiome in precision surgery?” Conferència a càrrec del Dr. James Kinross

  El proper 31 de maig a les 12:00 hs es farà a la sala Josep Marull de l'Hospital del Mar el XXI Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XX Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. James Kinross, professor titular de Cirurgia colorectal de la Facultat de Medicina de l’Imperial College London i cirurgià consultor del St. Mary’s Hospital London. El Dr. Kinross impartirà la conferència "What is the role of the gut microbiome in precision surgery?". A part del Premi Dr. Lino Torre, també es lliurarà el Premi al millor resident 2018 del servei de Cirurgia General.

 • 6 i 7 de juny de 2019 - Jornades i Cursos

  XXV Seminari Espanyol de l'EDTNA/ERCA

  VI Update de l'ACIN

  L'equip d'infermeria del servei de Nefrologia de l'Hospital del Mar organitza el 6 i 7 de juny el XXV Seminari Espanyol de la Societat Europea d'Infermeria Nefrològica – VI Update de l’Associació Catalana d’Infermeria Nefrològica amb el títol “Una història infermera”

  més informació

 • 24 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  13a Jornada de la Unitat del sòl pelvià

  La Unitat del sòl pelvià organitza aquesta jornada que se celebrarà el 24 de maig a la Sala Josep Marull de l’Hospital del Mar i que coordinen la Dra. Inma Royo, del servei de Neurofisiologia, i el Dr. Juan Naves, dels servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 17 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  XXI Reunió del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic

  Organitzada pel Bloc quirúrgica del PSMAR

  El Bloc quirúrgic del Parc de Salut MAR organitza la XXI Reunió del Club de Gestió del Bloc Quirúrgic, que se celebrarà el dia 17 de maig a les 9.00 hores a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar. La trobada busca compartir coneixements i experiències entre els diferents hospitals que integren el Club tot promovent un espai de debat i de reflexió, i de millora professional. Enguany, referiran i exposaran aspectes relacionats amb la gestió dels blocs quirúrgics, i de les seves interrelacions amb els serveis administratius, logístics i de gestió, de les respectives institucions participants, amb la finalitat de superar desavinences i establir sinèrgies entre els mateixos.  

  més informació

 • Del 13 al 17 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  LXVII Curs de Citologia Hematològica en el Diagnòstic integrat

  Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR

  Del 13 al 17 de maig de 2019 se celebra la seixanta-setena edició del Curs de Citologia Hematològica en el Diagnòstic integrat organitzat per l'Escola de Citologia Hematològica Soledad Woessner - Parc de Salut MAR.

  més informació

 • 7 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  "Comprenent la PTI"

  Trobada amb pacients organitzada pel servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar

  El 7 de maig a les 16.00 h el servei d’Hematologia de l'Hospital del Mar organitza la trobada amb pacients “Comprenent la PTI”, una oportunitat per apropar-nos i entendre la trombocitopènia immune (PTI), conèixer millor el seu tractament i compartir l'experiència de la mà dels millors especialistes de diferents hospitals de Barcelona. S’abordarà la malaltia en l’adult, l’infant i la dona embarassada, i les dificultats psicosocioemocionals que se’n deriven. També comptarem amb l’experiència d’un pacient, de la mà del qual coneixerem què significa i implica conviure amb la PTI.

  més informació

 • 3 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  IV Jornada sobre ELA per a pacients, familiars i cuidadors

  El 3 de maig a la Sala Josep Marull, la Unitat d’Esclerosi Lateral Amiotròfica de l’Hospital del Mar organitza una jornada adreçada a pacients, familiars i cuidadors. Es tractaran temes com la genètica, els ajuts pel dia a dia, l’alimentació per sonda de gastrostomia, el maneig de les secrecions respiratòries, la donació i l’experiència com a familiar i/o cuidador.

  més informació

 • 3 de maig de 2019 - Jornades i Cursos

  Actualització en Malalties respiratòries. V Edició

  El 3 de maig a la sala 61.327 del Campus Universitari Mar es farà aquest curs adreçat a metges d'atenció primària i d'especialitats mèdiques que tenen la responsabilitat d'atendre pacients amb malalties respiratòries cròniques.

  més informació

 • 10 d'abril de 2019 - Actes

  Jornada de Portes Obertes Residents 2019

  A l'Hospital del Mar

  El dimecres 10 d’abril se celebrarà la setena Jornada de Portes Obertes Residents 2019, organitzada per la Comissió de Docència del PSMAR i adreçada als futurs residents que enguany han de triar centre en el qual iniciar la seva trajectòria formativa i professional. En els nostres hospitals els oferim una formació avançada en l'àmbit assistencial, docent i de recerca, i els hi ho volem donar a conèixer d'una manera propera i directa mitjançant aquesta Jornada de Portes Obertes. El PSMAR actualment té acreditades un total de 80 places de formació d'especialistes de 36 especialitats en ciències de la salut.

  més informació

© 2006 - 2019 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat