Agenda

 • Del 13 al 22 d'abril de 2021 - Jornades i Cursos

  Jornada de Portes Obertes virtuals a l'Institut Bonanova de FP Sanitària

  Obrim les portes de l'institut als futurs estudiants de manera virtual, perquè pugueu visitar-nos de manera segura. S’han preparat diverses presentacions perquè conegueu els cicles formatius. A més, hi hauran sessions informatives en directe, realitzades per professorat, tutor/es i personal de secretaria que us permetran aclarir els vostres dubtes.

  més informació

 • 9 d'abril de 2021 - Jornades i Cursos

  Optimizing Immunotherapy. New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations

  El 9 de abril es farà una nova edició del curs Optimizing Immunotherapy. New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations organizat pel Dr. Joaquim Bellmunt i la Dra. Edurne Arriola. El registre ja està obert i és gratuït.  

 • 25 de febrer de 2021 - Jornades i Cursos

  XXVIII Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor

  El cervell com a òrgan diana

  El 25 de febrer es farà en format online el XXVIII Simpòsium d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor, en què s’abordarà el cervell com a òrgan diana. Les inscripcions són gratuïtes i en el programa adjunt trobareu l’accés al formulari.

  més informació

 • 25 i 26 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  II edició curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític

  El 25 i 26 de novembre tindrà lloc un webinar online del la II edició del curs multidisciplinar sobre la disfunció muscular del pacient crític. Aquest curs està dirigit pel Dr. Joan Ramon Masclans, cap del servei de Medicina Intensiva de l’Hospital del Mar i cap del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM, i per la Dra. Judith Marín, metgessa adjunta del servei i coordinadora del Grup de Recerca en Patologia Crítica de l’IMIM.

  més informació

 • 25 i 26 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  Linfoma de Hodgking de l'adult

  Jornada online

  El 25 i 26 de novembre de 2020 es farà la 1ª Jornada online d’actualització en el diagnòstic, el tractament i el seguiment del Linfoma de Hodgkin en l’adult de l’Hospital del Mar. La jornada està liderada per Blanca Sánchez, metgessa adjunta del servei d’Hematologia de l’Hospital del Mar, i compatrà amb la participació dels principals hematòlegs experts en aquesta patologia a nivell nacional i internacional.

 • 20 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  IV Jornades de malalties immunomediades del Servei de Reumatologia

  El 20 de novembre a partir de les 9.00 h el servei de Reumatologia de l’Hospital del Mar organitza online la IV Jornada de malalties immunomediades.

  més informació

 • 20 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  XXIII Jornada sobre el càncer de mama 2020

  Actualització i millora de la qualitat en el Programa de Cribratge de Mama de Catalunya

  El 20 de novembre se celbra online la XXIII Jornada sobre el Càncer de Mama organitzada pel Programa de detecció precoç de càncer de mama del PSMAR. Aquesta edició es proposa ser novament un marc de trobada per a propiciar el debat i consens entre els radiòlegs i els tècnics de radiologia que treballen en el programa de cribratge de càncer de mama a Catalunya, aportant valor i capacitat per acreditar aquests professionals.

  més informació

 • 6 de novembre de 2020 - Actes

  XXII Memorial Dr. Lino Torre

  ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma” a càrrec del Dr. Pedro Barrios

  El proper 6 de novembre a les 12:00 hs es farà via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar el XXII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. Pedro Barrios, responsable del Programa de Carcinomatosi de l'Hospital Moisès Broggi i professor associat de la Universitat de Barcelona, que impartirà la onferència ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma" 

  més informació

 • 19 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  IV Jornada en immunodeficiències primàries de l'Hospital del Mar

  En format webinar

  El 19 de novembre de 17.00 a 19.00 hs es farà la IV Jornada en immunodeficiències primàries de l'Hospital del Mar amb la intervenció del Dr. Olaf Neth de l’Hospital Universitari Virgen del Rocío, el Dr. Óscar de la Calle-Martín de l’Hospital Sant Pau i el Dr.  Leonardo Mellibovsky de l’Hospital del Mar.

  més informació

 • 10 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  Primer cafè científic en línia del cicle "Avancem amb tu i per tu" de la UPF amb la col·laboració de l'Hospital del Mar

  Cafè científic sobre els trastorns del son amb Olga Valverde de la UPF i Miquel Félez de l'Hospital del Mar

  Es reprenen els cafès científics del cicle "Avancem amb tu i per tu" de la UPF, amb la col·laboració de l'Hospital del Mar, de forma virtual. La propera sessió, que organitza el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF amb el suport de la Càtedra QUAES-UPF de Biomedicina i Enginyeria Biomèdica, tindrà lloc el dimarts 10 de novembre a les 18.00 h. El cafè se centrarà en els trastorns del son, des de les bases de la neurobiologia, les seves funcions, les fases principals, el seu paper a l'aprenentatge i la memòria i els trastorns més habituals. Pots inscriure't a la web de l'esdeveniment. 

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2021 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat