Agenda

 • 6 de novembre de 2020 - Actes

  XXII Memorial Dr. Lino Torre

  ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma” a càrrec del Dr. Pedro Barrios

  El proper 6 de novembre a les 12:00 hs es farà via streaming al canal Youtube de l’Hospital del Mar el XXII Memorial Dr. Lino Torre. En el marc del lliurament del XXI Premi Dr. Lino Torre a la Recerca Quirúrgica, es comptarà amb el Dr. Pedro Barrios, reponsable del Programa de Carcinomatosi de l'Hospital Moisès Broggi i professor associat de la Universitat de Barcelona, que impartirà la onferència ¿Hemos de considerar la carcinomatosis peritoneal una manifestación tumoral incurable? Hacia un cambio de paradigma" 

  més informació

 • 10 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  Primer cafè científic en línia del cicle "Avancem amb tu i per tu" de la UPF amb la col·laboració de l'Hospital del Mar

  Cafè científic sobre els trastorns del son amb Olga Valverde de la UPF i Miquel Félez de l'Hospital del Mar

  Es reprenen els cafès científics del cicle "Avancem amb tu i per tu" de la UPF, amb la col·laboració de l'Hospital del Mar, de forma virtual. La propera sessió, que organitza el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF amb el suport de la Càtedra QUAES-UPF de Biomedicina i Enginyeria Biomèdica, tindrà lloc el dimarts 10 de novembre a les 18.00 h. El cafè se centrarà en els trastorns del son, des de les bases de la neurobiologia, les seves funcions, les fases principals, el seu paper a l'aprenentatge i la memòria i els trastorns més habituals. Pots inscriure't a la web de l'esdeveniment. 

  més informació

 • 2019 - 2020 - Jornades i Cursos

  Sessions de Pediatria 2020 - 2021

  Sessions conjuntes de l'Atenció primària i l'Hospital del Mar

  Un dimecres de cada mes de 13:45 a 14:45 hores i en format webinar es fan les sessions conjuntes de Pediatria de l'Atenció Primària i l'Hospital del Mar.

  més informació

 • 25 i 26 de novembre de 2020 - Jornades i Cursos

  Linfoma de Hodgking de l'adult

  Jornada online

  El 25 i 26 de novembre de 2020 es farà la 1ª Jornada online d’actualització en el diagnòstic, el tractament i el seguiment del Linfoma de Hodgkin en l’adult de l’Hospital del Mar. La jornada està liderada per Blanca Sánchez, metgessa adjunta del servei d’Hematologia de l’Hospital del Mar, i compatrà amb la participació dels principals hematòlegs experts en aquesta patologia a nivell nacional i internacional.

 • 15 i 16 d'octubre de 2020 - Jornades i Cursos

  XII Curs de Malalties Autoimmunes Ampollars i del Teixit Connectiu. Format virtual

  Maneig d'Immunosupresors i Agents Biològics en Dermatologia

  El 15 i 16 d’octubre, el servei de Dermatologia de l’Hospital del Mar organitza aquest curs amb l'objectiu de millorar la formació de residents i especialistes en Dermatologia en un camp molt específic, amb la finalitat de millorar l'assistència en el dia a dia dels pacients amb malalties autoimmnues amb manifestacions cutani-mucoses, la complexitat de les quals implica la complicitat amb altres especialitats com Reumatologia, Endocrinologia, Malalties Infeccioses, Aparell Digestiu, Ginecologia, Immunologia i Oftalmologia.  

  més informació

 • Del 14 al 18 de setembre de 2020 - Jornades i Cursos

  49è Curs intensiu de Teràpia Antimicrobiana "Dr. Drobnic". Curs online

  Director Dr. Juan Pablo Horcajada

  Del 14 al 18 de setembre es farà la nova edició del curs que en aquesta ocasió serà online. Aquest curs aborda la terapèutica antimicrobiana des dels punts de vista de: farmacòlegs, microbiòlegs, clínics i farmacèutics i està dirigit a metges i farmacèutics intra i extrahospitalaris i d'Atenció Primària.

  més informació

 • 24 de juliol de 2020 - Jornades i Cursos

  Models of cooperation in neurosurgery in L&M Income countries. Excellency is the final objective

  La sessió està organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona i estarà moderada per Jesús Lafuente i es celebrarà el 24 de juliol.

  més informació

 • 2 de juliol de 2020 - Jornades i Cursos

  Investigació clínica COVID-19: reptes e innovació

  El 2 de juliol, a les 19:00 hores, es farà aquest simpòsium virtual. Tractarà de l’aproximació més tradicional a la transformació digital i les noves tecnologies: IA, Big Data, Folksonomy. Hi participaran el Dr. Robert Güerri, responsable d’Hospitalització COVID-19 del servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital del Mar, i la Dra. Laia Sans, metgessa del servei de Nefrologia de l’Hospital del Mar. El simpòsium estarà moderat pel Dr. Jordi Martínez Roldán, director d’Innovació i Transformació digital del PSMAR.

  més informació

 • 20 i 21 de juny de 2020 - Jornades i Cursos

  Jornada online sobre ELA

  Amb motiu del Dia Mundial de l'ELA, les Unitats Funcionals d'ELA i Malaltia de Motoneurona de l’Hospital del Mar, l'Hospital Universitari de Bellvitge, juntament amb la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, organitzen una JORNADA ONLINE SOBRE ELA el 20 i 21 de juny a la tarda.

  més informació

 • 10 i 15 de juny de 2020 - Jornades i Cursos

  Webinar sobre La recuperació post-COVID19 en persones d'edat avançada: un abordatge interdisciplinari

  El proper 10 i 15 de juny de 17:30 a 18:45 h, la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia organitza aquests webinars en els quals participa la Dra. Anna Renom, geriatra de l’Hospital del Mar, i Tania Rodríguez, infermera del servei de Geriatria.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social

© 2006 - 2020 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat