Celebrem els 100 anys de l'Hospital del Mar

L'Hospital del Mar va néixer al novembre de 1914 en uns pavellons provisionals per fer front a una epidèmia de febre tifoidea que assolava Barcelona. 100 anys després, l'Hospital del Mar és un hospital general modern, universitari, actiu i investigador, amb una amplia tradició de servei a la ciutat, que treballa per seguir creixent i adaptant-se als nous temps. + Saber més

Agenda
  • Actes
    socioculturals
  • Actes
    d'àmbit científic
  • Actes
    institucionals

Instagram

  1. :

Una imatge per als 100 anys

La imatge gràfica del centenari neix d'un conveni de col·laboració amb l'Escola Superior de Disseny Elisava. La imatge gràfica del centenari neix d'un conveni de col·laboració amb l'Escola Superior de Disseny Elisava. La proposta guanyadora ha estat realitzada per Laura Puig Tañà i formava part del projecte de classe de l'assignatura de Mòdul d'Identitat Corporativa dels estudis de Grau en Disseny. Es van realitzar 21 propostes i aquesta va ser la guanyadora.

A continuació podreu veure el procés de selecció que es va seguir, la proposta guanyadora i el manual per a fer una correcta aplicació del logotip.

Les imatges del centenari
Entra i gaudeix de les imatges dels
actes de celebració del Centenari.
Visita els àlbums
Entra al canal de centenari
Hi trobaràs vídeos antics i dels actes
de commemoració del Centenari.
Entra al canal

Sabíeu que...

Sabies que...és un espai amb històries curioses que han acompanyat els 100 anys d'història de l'Hospital del Mar.

Sabíeu que l'Hospital del Mar ha passat per 4 grans reformes estructurals durant tota la seva història? La primera als anys 50 i 60 amb el projecte de Francesc d’Assis Viladevall, la segona amb la incorporació de l’edifici vertical l’any 1973, i finalment la reforma més intensa de cara a les Olimpíades de 1992. I actualment tornem a estem immersos en una quarta.+ Llegir més

Més curiositats

Anecdotari

Un hospital és una petita ciutat dins d’una gran ciutat. Funciona les 24 hores del dia, no descansa mai, entra i surt molta gent... Cada dia és diferent. Segur que en aquests últims 100 anys han succeït mil històries a l'Hospital del Mar. Amb motiu de la commemoració del centenari, volem fer un compilatori de les millors històries, anècdotes o vivències personals que hagin passat a l'Hospital del Mar.

Ja ens heu fet arribar les primeres i les volem compartir amb tots vosaltres. Però volem que ens expliqueu moltes més, que torneu la vista enrera i recordeu moments divertits, memorables, únics, difícilment olvidables i que ara seran recordats per tots. Un llegat per a les futures generacions de professionals que sabran que a l'hospital s'han viscut "històries inolvidables".

Necessitem que en les feu arribar i per a participar ho teniu molt fàcil: us podeu posar en contacte amb el servei de Comunicació del PSMAR (ext: 3072 o 3415) o escriure un correu electrònic a: centenari@hospitaldelmar.cat o a través del nostre blog. Anima't a participar!

[+] Les anècdotes