Nota legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Parc de Salut MAR (PSMAR) o d'algun organisme vinculat a aquesta, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

  • Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
  • El PSMAR no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents del PSMAR.
  • El PSMAR no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

Autoria

El Departament de Comunicació Corporativa és l'encarregat l’encarregat del desenvolupament de les plataformes Intranet i Web del PSMAR.

En el cas concret de la Web:

  • Defineix i elabora el seu disseny, tant a nivell estètic com estructural.
  • Pel que fa als continguts, actua com a pont de connexió amb tots els professionals de la institució, atenent les seves demandes de creació de nous espais: recull els continguts proposats i els implementa segons el disseny previst.
  • També actua com a consell assessor en l’elaboració dels continguts, apuntant-hi possibles millores i donant-hi indicacions que facilitin la bona comprensió dels textos.

Tots els consells mèdics o de salut suggerits en aquesta web són proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats.

Continguts

Aquestes pàgines web tenen per objectiu donar a conèixer les activitats que realitza i els serveis que presta el PSMAR. El PSMAR es reserva el dret a fer, en qualsevol moment i sense avís previ, modificacions dels continguts i presentació del seu lloc web.

La informació continguda en aquesta web és de caràcter divulgatiu i en cap cas pretén ser un substitutiu del consell mèdic professional. Cap dels continguts publicats en aquesta web té per finalitat ser emprat per al diagnòstic o tractament mèdic. El PSMAR, per tant, no assumirà cap responsabilitat sobre l’ús inadequat dels continguts del seu lloc web.

Finançament i publicitat

El PSMAR elabora i gestiona la seva web institucional únicament amb els seus recursos humans propis. Aquesta web no disposa ni rep finançament extern de cap tipus.

Aquesta web no conté publicitat.

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment del que estableix la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal li informem que les dades personals que ens facilita a través d’aquesta web passen a formar part d’un fitxer de dades personals, amb la única finalitat de oferir-li de forma adequada els serveis sol·licitats.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades a través d’una sol·licitud per escrit a la següent adreça:

Parc de Salut MAR
Passeig Marítim de la Barceloneta 25-29
08003 Barcelona

Darrera actualització: 07/03/2012

© 2006 - 2018 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat