Presentació

La tromboembòlia pulmonar (TEP) és una condició molt freqüent amb una incidència bruta total de 32,44 per cada 100.000 persones/any. A Espanya ha comportat més de 100.000 hospitalitzacions a l'any l'última dècada. La TEP és actualment la tercer causa més comuna de mort cardiovascular, només després de l’infart de miocardi i l'ictus. Està clar que els pacients requereixen atenció immediata, seguiment atent i coordinació de múltiples especialitats en els anomenats "Equips de resposta a la Tromboembòlia Pulmonar" (de l’anglès Pulmonary Embolism Response Team, PERT).

Des de fa més de 10 anys, l'Hospital del Mar avalua, diagnostica i tracta adults amb totes les formes de tromboembòlia pulmonar. En aquest sentit, ofereix una completa atenció, tant a pacients ambulatoris com hospitalitzats, i els proveeix d'un ampli ventall d'opcions terapèutiques.

En l’actualitat, l'assistència hospitalària a la Tromboembòlia Pulmonar a l’Hospital del Mar és reconeguda, des de l’any 2017, amb la certificació d’excel·lència a nivell nacional per la Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR). 

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat