Educació per a la salut

Recomanacions a seguir, exercicis de desenvolupament cognitiu, associacions de pacients i grups d’ajuda mútua.

Recursos

 • Tecnología per a la Neurorehabilitación (Rehabilitation Gaming System, RGS)

  Suport a la neurorehabilitació que proporciona un tractament validat científicament i orientat a objectius. S’adapta a les necessitats especifiques de cada pacient de forma individual, per a facilitar i accelerar la recuperació funcional de les capacitats motores i cognitives. El servei de rehabilitació del nostre centre va treballar en la seva validació científica i funcional.

 • SIRIUS

  Servei gratuït d’informació i assessorament per a l’autonomia personal i l’accessibilitat de l’entorn que depèn de la Generalitat de Catalunya

 • Banc Solidari de Material Ortopèdic

  Gràcies a la solidaritat entre les persones, Barcelona disposa des de fa uns anys d’un servei pioner de Préstec Solidari de Material Ortopèdic impulsat per l’entitat ASENDI NB (Associació per a la Sensibilització Envers la Discapacitat).

 • Guia per a pacients amb disfàgia

  La disfàgia és un trastorn que dificulta la ingesta d’aliments sòlids, semisòlids i/o líquids per dificultat en la preparació de l’aliment a la boca o en el desplaçament de l’aliment des de la boca fins a l’estómac. 

 • Programa ABRIC

  Programa de la Fundació Ictus d'assessorament gratuït per a les persones que han patit un ictus i que necessiten a algú que els guiï en el procés de recuperació. També va dirigit als seus familiars, cuidadors i amics.

Superar l’ictus

Guia adreçada a les persones afectades d'una malaltia vascular i als seus familiars i cuidadors (Departament de Salut/Pla Director de la Malaltia Vascular Cerebral/AQUAS).

Pàgines web per entendre què és un ictus

Exercicis de desenvolupament cognitiu

Associacions de pacients i grups d’ajuda mútua