Unitat de Neuromodulació i Dolor

És necessari crear unitats especialitzades per al tractament del dolor neuropàtic refractari, ja que les persones que el pateixen se senten incompreses i s'enfronten a un llarg camí en el sistema sanitari abans d'accedir a teràpies que millorin la seva qualitat de vida.

Dr. Antonio Montes i Dr. Gloria VillalbaCoordinadors de la Unitat

Equip i serveis assistencials

Els procediments de neuromodulació invasiva per al tractament del dolor són poc comuns. A Espanya, la realització d'aquests procediments és limitada, i encara més escassos són els centres on es duu a terme la neuromodulació cerebral invasiva per al tractament del dolor neuropàtic. L'Hospital del Mar és un d'ells.

Més informaciósobre "Equip i serveis assistencials"

Espai del pacient

"Jo abans estava molt deprimida per tot el que no podia fer a causa del dolor, ara el meu cervell se centra en tot el que si puc fer per petit que sigui i a més ho gaudeixo quan ho faig. Ha millor el meu estat d'ànim i, per tant, la meva qualitat de vida".

Silvia

Recerca

El grup de recerca de Sistemes de Teràpies Neurològiques i el grup Medicina Peroperatòria i Dolor, de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Mar, treballen en el camp de la recerca del dolor neuropàtic i com abordar-lo. La major part dels membres d'aquesta unitat estan adscrits a aquests grups.