Notícies

20 de setembre de 2023 - Informació general

L’Hospital del Mar estreny relacions amb Corea en el camp de la cirurgia de còlon i recte

L’Hospital del Mar estreny relacions amb Corea en el camp de la cirurgia de còlon i recte

La cap de secció de cirurgia de còlon i recte del centre, la Dra. Marta Pascual, ha realitzat una visita al país asiàtic, durant la qual ha pogut visitar dos dels seus hospitals més reconeguts. Ho ha fet becada per l'European Society of Coloproctology.

La Dra. Marta Pascual, cap de secció de cirurgia de còlon i recte del Servei de Cirurgia de l'Hospital del Mar, ha pogut gaudir d'una estada a Corea del Sur becada per l'European Society of Coloproctology. La visita ha estat possible després d'obtenir la millor puntuació a l'examen europeu de coloproctologia 2022 de l'entitat, fet pel qual va rebre la medalla Lars Påhlman.

Dra_Marta_Pascual_Corea

Dra_Marta_Pascual_Corea

Dra_Marta_Pascual_Corea

Durant la visita, ha pogut visitar dos dels centres hospitalaris més reconeguts del país asiàtic. Es tracta de l'Asan Medical Center de Seül i el Kyungpook National University Chilgok Hospital de Daegu. A la vegada, va poder assistir com a convidada a l'International Colorectal Research Summit, celebrat els dies 1,2 i 3 de setembre a la capital coreana. Durant el congrés, la Dra. Pascual va presentar la línia de recerca que el Grup de recerca Clínica i Translacional de l'Hospital del Mar Research Institute, liderat pel Dr. Miguel Pera, ha desenvolupat durant els últims anys.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat