Notícies

29 de setembre de 2022 - Informació general

La Dra. Marta Pascual rep la medalla Lars Påhlman de la European Society of Coloproctology

La Dra. Marta Pascual rep la medalla Lars Påhlman de la European Society of Coloproctology

Aquest guardó la reconeix amb la candidata amb millor puntuació a l'examen europeu EBSQ-c (European Board of Surgical Qualification). Va rebre el premi al 17è congrés de l'entitat, celebrat a Dublín, Irlanda.

La cap de secció de Cirurgia de Còlon i Recte del Servei de Cirurgia, la Dra. Marta Pascual, ha rebut la medalla Lars Påhlman en el marc del congrés de l'European Society of Coloproctology (ESCP), que s'acaba de celebrar a Dublín. Aquest guardó, que va lliurar el president sortint de l'entitat, Klaus Matzel, la reconeix com la candidata amb millor puntuació a l'examen europeu EBSQ-c (European Board of Surgical Qualification in coloproctology) de l'European Union of Medical Specialists.

Premi_Marta_Pascual

Lliurament del guardó

És la primera vegada que un especialista de l'Estat rep aquest reconeixement. La Dra. Pascual va superar l'examen EBSQ l'any passat, convertint-se d'aquesta manera en Fellow of the European Board of Coloproctology.

Marta_Pascual

La Dra. Marta Pascual

La medalla Lars Påhlman, que s'entrega anualment, homenatja una de les figures amb més influència a l'ESCP, pel seu compromís amb l'educació i la formació especialitzada en coloproctologia.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat