Notícies

5 de maig de 2022 - Informació general

Nou espai web Un Respir al Càncer, la informació sobre el programa d’acompanyament de l’Hospital del Mar i els Amics de l’Hospital del Mar a un sol clic

Nou espai web Un Respir al Càncer, la informació sobre el programa d’acompanyament de l’Hospital del Mar i els Amics de l’Hospital del Mar a un sol clic

Tallers i seminaris a l'Espai Domum Mar

Els pacients oncològics tractats al centre i les seves famílies disposen d'un nou espai web amb informació de tots els recursos que ofereix aquest programa promogut conjuntament pel Servei d'Oncologia i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar.

El centre ha programat a partir de l'11 de maig tallers per oferir als pacients informació sobre les prestacions socials de les quals es poden beneficiar, consells sobre alimentació durant els tractaments de quimioteràpia i radioteràpia.

El programa Un Respir al Càncer, d'acompanyament als pacients oncològics i les seves famílies, ha donat una altra passa, per acostar-se als seus beneficiaris. Aquesta iniciativa, conjunta entre l'Hospital del Mar i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, estrena un nou espai web https://www.parcdesalutmar.cat/ca/un-respir-al-cancer/ on els usuaris poden trobar tots els recursos que el programa ofereix d'una forma senzilla i ordenada.

 

Conviure amb el càncer

Converses entre pacients i terapeutes sobre la sexualitat, la gestió de les emocions, la disminució de les capacitats cognitives durant el tractament. Són alguns dels continguts de les diferents càpsules de vídeo pensades per oferir noves estratègies i diferents perspectives per ajudar a gestionar la situació i les emocions amb l'assessorament dels especialistes.

 

Tallers i seminaris

Xerrades sobre nutrició saludable, exercici físic, gestió de les emocions, sexualitat o estètica i imatge, formen part del programa dels tallers organitzats per l'Hospital i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar. Una iniciativa que busca que els pacients i les seves famílies tinguin les eines per a millorar el seu benestar físic, emocional i social. S'han programat els primers tallers a partir de l'11 de maig a l'Espai Domum Mar. Tractaran sobre alimentació, les prestacions socials de les quals es pot beneficiar el pacient i la necessitat de cuidar al cuidador.

 

Espai Domum Mar

Un espai pensat, dissenyat i construït per a les persones que segueixen tractament oncològic i les seves famílies. Fruit de l'aliança estratègica entre l'Hospital, la Fundació Amics de l'Hospital del Mar i la Fundació Nous Cims, el seu desenvolupament ha tingut en compte les necessitats expressades pels usuaris. Es tracta d'un refugi emocional, un entorn que ofereix experiències positives i reparadores, tenint cura de les persones a partir de l'interiorisme emocional i el diàleg de l'art amb la salut.

Els pròxims tallers seran:

COM ENS PODEM CUIDAR PER CONTINUAR CUIDANT. Eva Rodriguez, Psicooncologa. Dimecres 11 de maig 15:30-17h.


ASSESORAMENT SOBRE AJUDES SOCIALS I COM ACCEDIR A ELLES. Monica Conti, Treballadora Social Oncologia. Dimarts 17 maig de 16h-17h: Prestacions Socials.

 

ALIMENTACIÓ SALUDABLE DURANT EL TRACTAMENT DEL MEU CÀNCER. Laia Fontané, Nutricionista. Dimarts 31 maig de 9h-10h: Taller Alimentació i Càncer.

 

Podeu trobar tota l’informació dins de la pàgina web de Un Respir al Càncer.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat