Un Respir al Càncer

Un Respir al Càncer és un programa de suport per pacients oncològics i les seves famílies. 

L'Hospital del Mar i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar col·laboren per oferir als pacients oncològics i les seves famílies, acompanyament i activitats que millorin el seu benestar físic, emocional i social.

Carrega't d'energia, tu decideixes quan.

1 Vídeos Conviure amb el càncer

Dins del programa Un Respir al Càncer de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, i en col·laboració amb la Fundació Nous Cims, s'han elaborat una sèrie d’audiovisuals sota el títol Conviure amb el Càncer. 
Converses entre pacients i professionals, sobre sexualitat, gestió de les emocions i chemo brain o pèrdues de capacitats cognitives, on l’objectiu és donar estratègies i noves perspectives que ajudaran a gestionar la situació i les emocions als pacients oncològics.

2 Tallers i Seminaris per acompanyar-te

L’Hospital del Mar i la fundació Amics de l'Hospital del Mar, col·laboren per oferir als pacients oncològics i les seves famílies, acompanyament i activitats que millorin el seu benestar físic, emocional i social.

Els Tallers i seminaris es realitzen a l'Espai Domum Mar, un espai únic pel desenvolupament de les diferents activitats com, nutrició saludable, exercici físic, viure en plenitud, la sexualitat, o estètica i imatge.

3 Espai DOMUM MAR

L'espai Domum MAR, un espai pensat, dissenyat i construït per a les persones en procés oncològic, fruit de l'aliança estratègica establerta entre l’Hospital del Mar, la Fundació Nous Cims i la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, amb l'objectiu de millorar l'atenció oncològica que s'ofereix als pacients.

Un refugi emocional per als pacients oncològics que reben tractament a l'hospital. Un entorn que ofereix experiències positives i reparadores, tenint cura de les persones a partir de l'interiorisme emocional i el diàleg de l'art amb la salut. 

Domum_MAR