Notícies

3 de maig de 2022 - Informació general

El Dr. Antonio Salar formarà part del Board of Directors de l’International Extranodal Lymphoma Study Group

El Dr. Antonio Salar formarà part del Board of Directors de l’International Extranodal Lymphoma Study Group

El cap del Servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar formarà part de la direcció d'aquesta institució, com a representant del Grupo Español de Linfomas y Trasplante Autòlogo de Médula Ósea (GELTAMO).

L'International Extranodal Lymphoma Study Group (IELSG) va aprovar a la seva darrera reunió, celebrada els dies 1 i 2 d'abril a la localitat de Stressa, a Itàlia, el nomenament del Dr. Antonio Salar, cap del Servei d'Hematologia de l'Hospital del Mar, com a nou membre del seu Board of Directors. Aquest nomenament respon al fet que el Dr. Salar serà el representant del Grupo Español de Linforma y Trasplante Autòlogo de Médula Ósea (GELTAMO), en aquesta institució.

Antonio_Salar

El Dr. Antonio Salar

L'IELSG ha pres aquesta decisió reconeixent la tasca del Dr. Salar en un gran nombre de les seves activitats durant la darrera dècada. En aquest sentit, ha participat en diversos estudis i assajos clínics i en la redacció de la guia europea dels limfomes de la zona marginal, coordinada per l'IELSG i publicada per l'ESMO.

La tasca de l'IELSG se centra a avançar en l'estudi de la biologia i en millorar els resultats del tractament dels limfomes extraganglionars. Va néixer l'any 1998, amb la intenció de convertir-se en un punt de trobada dels especialistes de diversos països. En aquests anys, ha liderat diversos assajos clínics i estudis prospectius per posar llum als diferents problemes del maneig d'aquesta patologia. A més, organitza la conferència més important al món en l'àmbit dels limfomes, que se celebra cada dos anys a la ciutat suïssa de Lugano.

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat