Notícies

Notícies corresponents a la categoria "Art-Usuari"

 • 25 de febrer de 2019 - Art-Usuari

  El mar ‘inunda’ l’Hospital del Mar

  L'Associació Cetàcea exposa al passadís central de l'Hospital del Mar una mostra de fotografies sobre la vida marina a la costa de Barcelona i del Garraf amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de protegir aquest entorn marí.

  més informació

 • 3 de desembre de 2018 - Art-Usuari

  Arriba a l’Hospital del Mar l’exposició ‘Txernòbil: la ciutat del silenci’

  La mostra, obra del Dr. Jorge Franganillo, repassa la situació de l'àrea propera al reactor nuclear ucraïnès que l'any 1986 va patir el pitjor accident de la història de la indústria nuclear.

  més informació

 • 9 d'octubre de 2018 - Art-Usuari

  Sky is the limit

  La pintora d'origen francès Delphine Bournique torna a exposar la seva obra al passadís central de l'Hospital.

  més informació

 • De l'1 al 31 d'octubre de 2018 - Art-Usuari

  "Sky is the limit", exposició de pintures de Delphine Bournique

  Al vestíbul de l'Hospital del Mar

  Durant el mes d’octubre, al vestíbul de l’Hospital del Mar es podrà veure l’exposició de pintures de Delphine Bournique. Delphine va néixer a París al 1968. Després de dos anys a l'Escola del Louvre i a la Universitat de Belles Arts Saint Charles, va entrar a l'Escola Superior de Belles Arts de París al taller de Pierre Carron, on obté el seu diploma al 1994. Aquí obtindrà una beca de sis mesos a Perth (Austràlia). El 1997 és admesa a la casa de Velázquez de Madrid on s’hi estarà fins al 1999. Actualment viu i treballa a Barcelona.

  més informació

 • Del 3 d'abril al 15 de maig de 2018 - Art-Usuari

  "Estimar la pintura", exposició de pintures de Ricard Salabert

  Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança

  Des del 3 d’abril i fins al 15 de maig, al vestíbul de Consultes Externes de l'Hospital de l'Esperança, trobareu l'exposició de pintures de Ricard Salabert.  

 • Del 13 de novembre al 15 de desembre de 2017 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de Teresa Asensio

  Al passadís central de l'Hospital del Mar

  Des del 13 de novembre, al passadís central de l’Hospital del Mar, podreu veure l’exposició de pintures de Teresa Asensio que utilitza dues tècniques, oli sobre tela per a la seva col·lecció “Núvols” i una tècnica mixta d’acrílic i paper japonès. En paraules de l’autora “Mai em vaig imaginar pintant. No era una habilitat en mí. Em vaig apropar als primers carbonets, aprenent en el TPK ART i pensament contemporani i vaig ser la primera en sorprendre’m. Es va obrir un món nou per a mi. Un món que avui estimo i jo mateixa recreo amb la tècnica de pintura, gravat i dibuix. En la pintura he trobat, amb la barreja de colors, una sensació que m'omple el meu interior. I axí poder-lo reflectir en la meva obra, el gravat em permet deixar una emprenta suggerent amb la subtilesa del paper japonés i amb la seva complicitat em sumergeix en un joc creatiu.

  més informació

 • Del 10 d'octubre al 10 de novembre de 2017 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de l'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac

  Al passadís central de l'Hospital del Mar

  L'Obra Social Santa Lluïsa de Marillac és un programa d'integració social de la Companyia de les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, adreçat a persones en situació d'exclusió social. La seva acció, fonamentada en la justícia social, està centrada en l'acollida i l'acompanyament durant el procés de millora i promoció personal cap a l'autonomia i la realització dels propis projectes de vida. Entre les activitats que inclou el programa hi ha un taller de pintura i les obres dels participants es podran veure durant el mes d'octubre al passadís central de l'Hospital del Mar.

 • Abril, maig i juny de 2017 - Art-Usuari

  "El taller de Malvin. Un món màgic per descobrir", exposició de Mònica Pujadas

  Exposicions a l'Hospital del Mar i a l’Hospital de l’Esperança

  Durant el mes d’abril, al passadís central de l’Hospital del Mar, i del 10 de maig al 30 de juny, a la cafeteria i al vestíbul de Consultes Externes de l’Hospital de l’Esperança, trobareu l'exposició "El taller de Malvin. Un món màgic per descobrir" de Mònica Pujadas. Es tracta d'una exposició de quadres infantils pintats a mà, amb pintura acrílica sobre tela de lli.

 • Del 2 al 31 de gener de 2017 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de Pilar Esporrín

  Al passadís central de l'Hospital del Mar

  Del 2 al 31 de gener de 2017, a l’Hospital del Mar podreu veure l’exposició de pintures de Pilar Esporrín. “Esporrín Sanclemente ens proposa un joc d'introspecció amb la seva pintura, feta de contemplació en clau de naturalesa, per viatjar per paisatges viscuts els que fa seus, amb pinzellades plenes de llum i passió. Pilar crea espais perquè domina la perspectiva, en les seves marines, riberes, en les seves frondes i muntanyes, i pressent la vida que acullen deixant-se portar per l'animal al qual fa protagonista del paisatge en íntims detalls. La seva evocació de la vida animal és paral·lela a la vegetal i mineral en una simbiosi que ve a conformar uns molt personals escenaris pels que trobar als seus actors, alhora que explicar-nos la història que guarden els instants. Dos sengles excepcions, però, donen a la figura humana la interrelació amb les altres formes de vida.

  més informació

 • Del 2 de desembre de 2016 al 31 de gener de 2017 - Art-Usuari

  Exposició de pintures de Pilar Esporrin

  Consultes externes i cafeteria de l'Hospital de l'Esperança

  Del 2 de desembre de 2016 al 31 de gener de 2017, a l’Hospital de l’Esperança podreu veure l’exposició de pintures de Pilar Esporrin. L’artista s’apropa, a partir de l’abstracció geomètrica, al paisatge, al territori físic per escoltar les seves dinàmiques, el diàleg dels elements, aproximant l’harmonia de les seves formes a la nostra percepció. Estudiades i dinàmiques composicions solapades entre una aparent fidelitat a la representació figurativa.

  més informació

Compromís social

 • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat