Notícies

25 de febrer de 2019 - Art-Usuari

El mar ‘inunda’ l’Hospital del Mar

El mar ‘inunda’ l’Hospital del Mar

L'Associació Cetàcea exposa al passadís central de l'Hospital del Mar una mostra de fotografies sobre la vida marina a la costa de Barcelona i del Garraf amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la importància de protegir aquest entorn marí.

L'Hospital del Mar ha vist com el seu passadís central s'ha inundat, de forma metafòrica, de vida marina. Fins a final de mes s'hi pot visitar l'exposició fotogràfica impulsada per l'Associació Cetácea, entitat dedicada a la protecció, conservació i recerca de la vida i els hàbitats marins en el litoral català.

Exposició_Cetàcea

Les fotografies, totes realitzades per membres d'aquesta entitat, reflecteixen la riquesa de la vida marina a les costes del litoral barceloní i del Garraf. Balenes, caps d'olla, peixos lluna, frarets... ocupen les parets del passadís central de l'Hospital fins a final del mes de març. Però també s'hi poden veure els efectes de l'activitat humana en aquest entorn de gran fragilitat.

Exposició_Cetàcea

Com explica un dels fotògrafs que participen a la mostra, David Jara, que també és alumne de Medicina al Campus Universitari Mar, "el que busquem amb l'exposició és conscienciar i divulgar sobre la necessitat de la protecció d'aquest entorn. I perquè la gent vulgui protegir el que tenim, el primer és fer que coneguin la riquesa del nostre mar".

Compromís social

  • Compromís social
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Avís Legal i Privacitat de dades | Política de Cookies | Accessibilitat