L'ictus

Llistat de notícies

Notícies Ictus

V Jornades de Rehabilitació de l'ictus: HEMIPLEGIA 2010

21, 22 i 23 d'octubre de 2010

V Jornades de Rehabilitació de l'ictus: HEMIPLEGIA 2010

Noves tecnologies en la rehabilitació de l'ictus

Els propers 21, 22 i 23 d'octubre de 2010 es faran a la Sala Josep Marull de l'Hospital del Mar les V Jornades de Rehabilitació de l'ictus: HEMIPLEGIA 2010. Enguany s'ha volgut ampliar la projecció del curs i es comptarà amb la participació de ponents nacionals i internacionals de prestigi que aportaran els seus coneixements en àrees específiques en el maneig integral de l'ictus i s'abordarà i revisarà molta de la tecnologia emergent, tant en l'avaluació com en el tractament d'aquesta malaltia.

Aquesta és ja la cinquena edició del curs de rehabilitació de l'ictus que organitza el servei de Medicina Física i Rehabilitació del Parc de Salut MAR. Sempre mantenint l'enfoc multidisciplinar, l'objectiu tradicionalment s'ha centrat en compartir i actualitzar coneixements amb tots els professionals que intervenen en el programa rehabilitador.

A través dels diferents tallers proposats (realitat virtual, anàlisi de marxa, anàlisi instrumentat de la deglució, telerehabilitació,...) coneixerem la seva aplicabilitat i l'impacte sobre la recuperació motora i funcional que permetria apropar-nos a un futur més optimista en l'abordatge de les seqüeles de l'ictus.

Enllaços relacionats

Campanyes internes

  • Pla d'igualtat del PSMar
  • Hospitals sense fum
Entitat col·laboradora

© 2006 - 2024 Parc de Salut Mar · Nota Legal | Política de Cookies | Accessibilitat